Εγκαταστάσεις θέρμανσης
zoom in
21.00€ -26% 15.54€

Ένα ιδιαίτερης σημαντικότητας τμήμα της Μηχανολογίας αποτελεί η μελέτη εγκαταστάσεων θέρμανσης.
Οι Εγκαταστάσεις θέρμανσης είναι από τα θεμελιώδη και σπουδαιότερα μαθήματα που διδάσκεται στους αντίστοιχους Τομείς, Κατευθύνσεις και Σχολές Δευτεροβάθμιας, Μεταδευτεροβάθμιας και Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές των Τ.Ε.Ε. και Ο.Α.Ε.Δ., στους σπουδαστές των Ι.Ε.Κ, στους σπουδαστές των Τ.Ε.Ι, στους φοιτητές Πολυτεχνικών Σχολών Α.Ε.Ι. με ειδικότητα Μηχανολόγου Μηχανικού, καθώς και σε κάθε ενδιαφερόμενο τεχνικό, μηχανικό και εκπαιδευτικό.
Μεταξύ των άλλων, στο βιβλίο αυτό θα βρείτε τα εξής:
- Δεξαμενές καυσίμων
- Καυστήρες (περιγραφή-βλάβες-αποκατάσταοη)
- Λεβητοστάσια-Λέβητες
- Κυκλοφορητές
- Συστήματα ασφαλούς λειτουργίας και πλήρωσης νερού
- Καπνοδόχος
- Συστήματα θέρμανσης (δισωλήνιο, μονοσωλήνιο, ενδοδαπέδιο), θερμαντικά σώματα, σωληνώσεις
- Αυτονομία Θέρμανσης-Υπολογισμός κατανομής δαπανών
- Αντιστάθμιση (όργανα-συσκευές)
- Εναλλάκτες θερμότητας
- Εξοικονόμηση ενέργειας.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Ευστάθιος Α. Ζωγόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Ευστάθιος Αθ. Ζωγόπουλος είναι διπλωματούχος μηχανολόγος μηχανικός της Πολυτεχνικής Σχολής του Πανεπιστημίου Πατρών, με μεταπτυχιακές σπουδές στην "Παιδαγωγική Τεχνολογία" και στην "Παραγωγή και Διαχείριση Ενέργειας". Έχει εξειδίκευση στην πληροφορική, ενώ είναι και υπ. Διδάκτορας του ΕΜΠ. Από το 1992 εργάζεται ως καθηγητής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Είναι συγγραφέας αρκετών ακόμη βιβλίων μεταξύ των οποίων και τα "Ο κόσμος της πληροφορικής", "Μηχανολογικό σχέδιο-Ασκήσεις και εφαρμογές" και "Νέες τεχνολογίες στην εκπαιδευτική διαδικασία" που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις Κλειδάριθμος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νικόλαος Χ. Φέτσης (Συγγραφέας)

Ο Νικόλαος Χρ. Φέτσης είναι Πτυχιούχος της Ανώτερης Σχολής Εκπαιδευτικών Μηχανικών (ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ) με ειδικότητα Μηχανολόγου. Από το 1996 εργάζεται ως εκπαιδευτικός σε Τεχνικά Επαγγελματικά Εκπαιδευτήρια (Τ.Ε.Ε.). Είναι συγγραφέας του βιβλίου "Εγκαταστάσεις Θέρμανσης", Εκδόσεις Κλειδάριθμος.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτριος Δ. Ταζόγλου (Συγγραφέας)

Ο Δημήτριος Δημ. Ταζόγλου είναι εγκαταστάτης θερμοϋδραυλικός και συντηρητής καυστήρων, με πολύχρονη πείρα σε βιομηχανικές και οικοδομικές θερμικές-υδραυλικές εγκαταστάσεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
280
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.534 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση