Δυότυχος Παραδείσης
zoom in
12.17€ -11% 10.83€

Πως είναι άραγε να είσαι κόκκινος μεταξοσκώληκας; Κι αν είσαι κόκκινος πως έγινες; Από ντροπή, από θυμό, απ` το τραγούδι ή από αγάπη; Κι αν κινείσαι διαρκώς, έχεις ελπίδες να γίνεις κάποτε
πεταλούδα;
Ο Δυότυχος Παραδείσης της Μάρως Σφακιανοπούλου, δίνει στα παιδιά μας την απάντηση στη διαφορετικότητα της δύναμης που δίνει η αγάπη σε όλα τα πλάσματα της γης, μεταμορφώνοντάς τα.

Μάρω Σφακιανοπούλου

Μάρω Σφακιανοπούλου (Συγγραφέας)

Η Μάρω Σφακιανοπούλου γεννήθηκε στην Αλεξάνδρεια της Αιγύπτου και μεγάλωσε στο Σουδάν. Σπούδασε ψυχολογία με εξειδίκευση στην Παιδαγωγική, και κλασική κιθάρα. Εργάζεται ως παιδαγωγός σε εκπαιδευτήριο προσχολικής αγωγής. Ασκεί το ειδικό δικό της πρόγραμμα παιδαγωγικής με τίτλο "Λογοτεχνικό εργαστήρι", με σκοπό, την προσέγγιση και την επαφή των παιδιών με τη λογοτεχνία και τη γλώσσα. Έχει συγγράψει κείμενα για ραδιοφωνικές εκπομπές και έχει διασκευάσει λογοτεχνικά έργα για το θέατρο. Τα τελευταία χρόνια έχει οργανώσει έναν ειδικό χώρο δημιουργικής απασχόλησης και έκφρασης για παιδιά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νεκτάριος Ντεληγιώργης (Εικονογράφος)

Ο Νεκτάριος Ντεληγιώργης γεννήθηκε το 1978 στον Πειραιά. Σπούδασε γραφικές τέχνες και οπτική επικοινωνία, ελεύθερο σκίτσο και παραδοσιακή κεραμική. Εργάζεται στο δικό του δημιουργικό γραφείο διαφήμισης στην Αίγινα, ενώ παράλληλα απασχολείται επαγγελματικά και με εικονογραφήσεις βιβλίων και περιοδικών. Είναι τακτικός συνεργάτης του διμηνιαίου περιοδικού Παράθυρο στην εκπαίδευση του παιδιού, εκδ. Ωρίων. Έχει πάρει μέρος σε δύο συλλογικές εκθέσεις στο Δημοτικό θέατρο Πειραιά, μια ατομική και μία συλλογική στο Λαογραφικό μουσείο Αίγινας.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
32
Διαστάσεις:
25x25
Βάρος:
0.81 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση