Δραματοθεραπεία
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δραματοθεραπεία

Το θέατρο ως τρόπος ζωής και θεραπείας

Phil Jones

Το βιβλίο αυτό παρουσιάζει μια ολοκληρωμένη θεωρία της δραματοθεραπείας. Συνδυάζοντας με ευφυΐα την πρακτική καθοδήγηση, τα κλινικά παραδείγματα και τη θεωρία, ο συγγραφέας παρουσιάζει τον τρόπο με τον οποίο η δραματοθεραπεία μπορεί να αξιοποιηθεί από ευρύ φάσμα ατόμων αλλά και να εφαρμοστεί στη βάση των δικών τους προσωπικών αναγκών. Το βιβλίο θα αποτελέσει ένα αναντικατάστατο εγχειρίδιο τόσο για τους σπουδαστές της δραματοθεραπείας σε ολόκληρο τον κόσμο όσο και για όλους εκείνους που εργάζονται θεραπευτικά με το Δράμα.

Δάφνη Μηλιώνη (Μεταφραστής)


Όλγα Βιτούλα (Μεταφραστής)


Στέλιος Κρασανάκης (Επιμέλεια)

Ο Στέλιος Κρασανάκης υπήρξε ιδρυτικό μέλος και πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας "Θέατρο και Θεραπεία". Από το 1990 έχει δημιουργήσει το Ινστιτούτο Θεραπείας μέσω Δράματος "ΑΙΩΝ", όπου παρέχεται ολοκληρωμένη εκπαίδευση και θεραπεία.

Phil Jones (Συγγραφέας)

O Phil Jones είναι Λέκτορας και Διευθυντής Σπουδών στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών Δραματοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο του Hertfordshire στην Αγγλία. Είναι επίσης επιστημονικός επιμελητής του περιοδικού Dramatherapy της Βρετανικής Εταιρείας Δραματοθεραπείας. Σύντομα αναμένεται στην Αγγλία η έκδοση του δεύτερου βιβλίου του, με θέμα τις θεραπείες μέσω τέχνης.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
448
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.634 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση