Δουλέψτε με το AutoCAD
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δουλέψτε με το AutoCAD

Έκδοση 14: Για Windows

Γιάννης Θ. Κάππος

48.13€ -26% 35.62€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789602093221

 • Κατηγορίες:

  Πληροφορική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2000

 • Εκδότης

  Κλειδάριθμος

Αυτό το βιβλίο είναι ένας ολοκληρωμένος οδηγός του AutoCAD 14. Παρουσιάζει το πρόγραμμα με τρόπο αναλυτικό για εύκολη εκμάθηση του AutoCAD γρήγορα και μεθοδικά. Ξεκινά από την εγκατάσταση του προγράμματος και φτάνει μέχρι την τρισδιάστατη σχεδίαση.
Οι νέοι χρήστες του AutoCAD θα διαπιστώσουν ότι: Θα έχουν όλη τη βοήθεια που χρειάζεται ένας αρχάριος για να ξεκινήσει σωστά και οργανωμένα. Τα παραδείγματα του βιβλίου βοηθούν στην κατανόηση της χρήσης και της σκοπιμότητας των εντολών του προγράμματος, γιατί είναι προσαρμοσμένα στην ελληνική τεχνική πραγματικότητα. Οι απεριόριστες δυνατότητες του AutoCAD, με τον τρόπο που αναλύονται, γρήγορα θα γίνουν κτήμα των χρηστών και έτσι θα έχουν στα χέρια τους ένα πανίσχυρο εργαλείο αντιμετώπισης της καθημερινής επαγγελματικής ασχολίας τους.
Οι χρήστες που διαθέτουν εμπειρία θα ανακαλύψουν: Γρήγορα και εύκολα όλες τις νέες δυνατότητες του προγράμματος. Τεχνικές για να αυξήσουν την αποδοτικότητά τους. Λύσεις σε πολλά από τα προβλήματα που τους απασχολούσαν πάνω στη σχεδίαση. Αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων, που ενδεχομένως δημιουργεί το ελληνικό κείμενο. Ότι μπορούν πλέον να κάνουν το βήμα στην τρισδιάστατη σχεδίαση, που θα τους εξοικονομήσει σημαντικό χρόνο.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Γιάννης Θ. Κάππος (Συγγραφέας)

Ο Γιάννης Θ. Κάππος είναι διδάκτωρ μηχανολόγος ηλεκτρολόγος μηχανικός, διπλωματούχος του Ε.Μ.Π. με πολυετή πείρα στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Έχει διδάξει στο Τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Η/Υ του Δ.Π. Θράκης, στη Σχολή Ικάρων, στην ΑΣΕΤΕΜ/ΣΕΛΕΤΕ, στο ΤΕΙ Πειραιά και στο ΤΕΙ Καβάλας. Έχει ολοκληρώσει με επιτυχία, ως εξωτερικός συνεργάτης, πολλά εξειδικευμένα σεμινάρια CAD/CAM/CAE και CNC στο ΕΛΚΕΠΑ και στην ΠΥΡΚΑΛ. Είναι συγγραφέας πολλών βιβλίων, μεταξύ των οποίων και τα "Οι υπολογιστές-μια παρουσίαση με απλά λόγια", "Δουλέψτε με το AutoCAD 13 για το Dos", "Δουλέψτε με το AutoCAD έκδοση 13c4", "Εφαρμοσμένη θερμοδυναμική Ι", "Δουλέψτε με το AutoCAD έκδοση 14" "Ο φωτορεαλισμός στο AutoCAD 14", "Το Internet με απλά λόγια", Εισαγωγή στο AutoCAD 2000", "Δουλέψτε με το AutoCAD 2000" και "Δουλέψτε με το AutoCAD2000i", που κυκλοφορούν από τις εκδόσεις ΚΛΕΙΔΑΡΙΘΜΟΣ. Έχει εξουσιοδοτηθεί επισήμως από την Autodesk (registered author) για τη συγγραφή βιβλίων των προγραμμάτων της εταιρείας. Ήταν υπεύθυνος για την απόδοση των όρων στα ελληνικά, κατά τον εξελληνισμό του AutoCAD 14 που έγινε από την εταιρεία Πουλιάδης & Συνεργάτες Α.Ε.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
1013
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
2.087 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση