Διορθική υπερηχοτομογραφία της ελάσσονος πυέλου στον άνδρα
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διορθική υπερηχοτομογραφία της ελάσσονος πυέλου στον άνδρα

Σωτήρης Γ. Κοριτσιάδης

30.43€ -11% 27.08€

Όταν ο κ. Σωτήρης Κοριτσιάδης μου ζήτησε να προλογίσω αυτό το πόνημα, αισθάνθηκα μεγάλη τιμή και ιδιαίτερη χαρά, όχι μόνο γιατί ο κ. Κοριτσιάδης είναι παλιός και καλός μου φίλος, αλλά γιατί είναι ένας από τους πλέοv καταξιωμένους ουρολόγους, με ιδιαίτερη εvασχόληση στις παθήσεις των ουροποιογεννητικών οργάνων της ελάσσοvος πυέλου.
Το βιβλίο με τίτλο "ΔΙΟΡΘΙΚΗ ΥΠΕΡΗΧΟΤΟΜΟΓΡΑΦΙΑ TΟΥ ΕΛΑΣΣΟΝΟΣ ΠΥΕΛΟΥ ΣTON ΑΝΔΡΑ" απαρτίζεται από 31 ενότητες, που καλύπτουv πληρέστατα τη διορθική υπερηχοτομογραφία και είναι δομημένο κατά τέτοιο θαυμάσιο τρόπο, ώστε να περιέχει όλες τις απαραίτητες σύγχρονες πληροφορίες για όποιον ενδιαφέρεται να εμβαθύνει στο θέμα.
Παρουσιάζονται με μεγάi1η σαφήνεια τα γενικά της μεθόδου, του εξοπλισμού και οι ειδικές αλλοιώσεις σε κάθε πάθηση. Οι εικόνες είναι εξαιρετικής ποιότητας. Ο ειδικευόμενος στην Ουρολογία και στην Ακτιvολογία, αλλά και ο αντίστοιχα ειδικευμένος, έχουν ένα εξαιρετικό βιβλίο, από όπου θα αποκομίσουν τις απαραίτητες γνώσεις γι` αυτή την πολύτιμη εξέταση απεικόνισης των οργάνων της ελάσσοvος πυέλου στον άνδρα.
Α. Κρανίδης
Καθηγητής Ουροitογίας

Σωτήρης Γ. Κοριτσιάδης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
208
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.651 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση