Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων

Ιωάννης Πατεστής

16.75€ -20% 13.40€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789608382022

 • Κατηγορίες:

  Πολιτική | Οικονομία

 • Έτος κυκλοφορίας

  2004

 • Εκδότης

  Le Monde

Το βιβλίο "Διοίκηση προσωπικού ξενοδοχειακών και επισιτιστικών επιχειρήσεων" είναι ένα εύχρηστο εκπαιδευτικό εγχειρίδιο, το οποίο απευθύνεται σε σπουδαστές Τουριστικών Σχολών. Φιλοδοξεί να δώσει με τρόπο απλό και κατανοητό ορισμένες βασικές γνώσεις σε θέματα διοίκησης προσωπικού και να δημιουργήσει τα ερεθίσματα εκείνα, των οποίων η συστηματική εφαρμογή και ανάπτυξη μπορεί να βοηθήσει την κάθε ξενοδοχειακή και επισιτιστική επιχείρηση στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του προσωπικού της.
Το βιβλίο αυτό αποτελείται από 10 βασικά κεφάλαια, στα οποία αναπτύσσονται τα βασικότερα ζητήματα διοίκησης προσωπικού, όπως:
- Οργάνωση προσωπικού
- Προγραμματισμός ανθρώπινου δυναμικού
- Πρόσληψη και ενσωμάτωση εργαζομένων
- Εκπαίδευση προσωπικού
- Αξιολόγηση απόδοσης εργαζομένων
- Συστήματα αμοιβών
- Στοιχεία εργατικής νομοθεσίας

Κάθε κεφάλαιο συμπληρώνεται με σχετικές ερωτήσεις και εργασίες, οι οποίες φιλοδοξούν να διευκολύνουν τον αναγνώστη στην καλύτερη κατανόηση του ζητήματος που αναπτύσσεται. Στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχει σχετική περίληψη στην οποία αναλύονται τα σπουδαιότερα σημεία. Η χρήση παραδειγμάτων και πρακτικών συμβουλών γίνεται με τέτοιο τρόπο, ώστε το αντικείμενο να γίνει ευκολότερα κατανοητό από τον αναγνώστη.
Στο τέλος του βιβλίου υπάρχει παράρτημα με βασικές οδηγίες δημιουργίας βιογραφικού σημειώματος, προκειμένου να βοηθηθεί ένας νέος υποψήφιος εργαζόμενος στη σύνταξη ενός αποτελεσματικού βιογραφικού.
Ένα ευκολοδιάβαστο βιβλίο, για ένα αρκετά σύνθετο αντικείμενο, που με σωστή χρήση από τον αναγνώστη μπορεί να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο διοίκησης.

Ιωάννης Πατεστής (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
252
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.453 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση