Δημόσιες σχέσεις στο επιβατηγό πλοίο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δημόσιες σχέσεις στο επιβατηγό πλοίο

κ.ά.

Ιωάννης Τζαβάρας

Οδυσσέας Γκίκας

12.17€ -22% 9.49€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789602867686

 • Κατηγορίες:

  Πολιτική | Οικονομία

 • Έτος κυκλοφορίας

  2004

 • Εκδότης

  Έλλην

Η επιτυχής Οργάνωση και Διοίκηση ενός Επιβατηγού πλοίου εξαρτάται από ένα καλό Hotel Manager - Προϊστάμενο Οικονομικό Αξιωματικό, ο οποίος αποτελεί τον συνδετικό κρίκο μεταξύ των λειτουργιών των διαφόρων τμημάτων του Ξενοδοχείου του πλοίου.
Είναι εκείνος που παροτρύνει, τους επικεφαλής και το προσωπικό, να αποδώσουν τα μέγιστα, εφαρμόζοντας κανόνες ποιοτικού ελέγχου, αναπτύσσοντας υψηλό επαγγελματισμό και ακολουθώντας όλα εκείνα τα standards, που αποτελούν τις βασικές προδιαγραφές, για παροχή υψηλών υπηρεσιών στους φιλοξενούμενους Επιβάτες.
Τα θετικά αποτελέσματα της ορθής και άρτιας επικοινωνίας μεταξύ του Hotel Manager - Προϊστάμενου Οικονομικού Αξιωματικού και των Προϊσταμένων των τμημάτων προσωπικού έχουν ως τελικό αποδέκτη τον Επιβάτη. (από τον πρόλογο του βιβλίου)

Ιωάννης Τζαβάρας (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Οδυσσέας Γκίκας (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Χριστόφορος Μεταξάς (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτριος Τυμπής (Επιμέλεια)

Ο Τυμπής Δημήτριος είναι προϊστάμενος του τμήματος Τεχνολογίας Τροφίμων του ΤΕΙ Αθήνας. Διαθέτει τριακονταετή διδακτική εμπειρία σε θέματα Μικροβιολογίας Τροφίμων - Υγιεινής και Ασφάλειας Τροφίμων και αξιόλογο ερευνητικό και συγγραφικό έργο (εκπαιδευτικό υλικό, δημοσιεύσεις, ανακοινώσεις, αρθρογραφία). Ασχολείται με μελέτες και εγκατάσταση Συστημάτων Διαχείρισης της Ποιότητας και Διασφάλιση της Ασφάλειας Τροφίμων καθώς επίσης και με εκπαίδευση προσωπικού στη Βιομηχανία Τροφίμων.

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Οικονομικών Αξιωματικών Εμπορικού Ναυτικού (Φορέας)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
95
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.205 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση