Δημιουργώ πρωτότυπα φαναράκια
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δημιουργώ πρωτότυπα φαναράκια

Eva Sommer

12.17€ -11% 10.83€

Η κατασκευή φαναριών είναι μια απλή και εξαιρετικά πρωτότυπη ιδέα για τη δημιουργική απασχόληση των παιδιών στις τάξεις του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου. Το βιβλίο "Δημιουργώ πρωτότυπα φαναράκια", έργο Γερμανών παιδαγωγών με μεγάλη εμπειρία στη συγγραφή εκπαιδευτικών βοηθημάτων, προτείνει την κατασκευή φαναριών για κάθε περίσταση και χρήση (διακοσμητικά θέματα, πασχαλινά φαναράκια κ.ά.), με απλά υλικά, σαφείς οδηγίες και πατρόν για την ευκολότερη ολοκλήρωση κάθε δημιουργικής πρότασης.
Με το βιβλίο αυτό τα παιδιά καλούνται να αξιοποιήσουν τη φαντασία τους χρησιμοποιώντας κοινά και ασφαλή υλικά και να κατασκευάσουν πρωτότυπες δημιουργίες που θα τα κάνουν χαρούμενα και περήφανα.
Παράλληλα, με τη χρήση του βιβλίου αφομοιώνουν τις έννοιες της ομάδας και της πειθαρχίας και ωθούνται να αναπτύξουν τις τόσο απαραίτητες δεξιότητες για τις επόμενες σχολικές χρονιές.
Το βιβλίο αποτελεί πολύτιμο βοήθημα για κάθε παιδαγωγό της προσχολικής ηλικίας και του δημοτικού σχολείου, αλλά και για κάθε ενήλικα που επιθυμεί να αξιοποιήσει δημιουργικά τις ελεύθερες ώρες με το παιδί του.

Μάγδα Κλαυδιανού (Επιμέλεια)


Ιωάννης Δημητρούκας (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
34
Διαστάσεις:
25x18
Βάρος:
0.291 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση