Δημιουργώ ευχετήριες κάρτες από οντουλέ χαρτόνι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δημιουργώ ευχετήριες κάρτες από οντουλέ χαρτόνι

Traudel Hartel

7.00€ -11% 6.23€

Η δημιουργία ευχετήριων καρτών ήταν πάντα μια πολύ διασκεδαστική δραστηριότητα τόσο παιδιών όσο και μεγάλων. Στο βιβλίο "Δημιουργώ ευχετήριες κάρτες από οντουλέ χαρτόνι" παρουσιάζεται μια συλλογή από κάρτες για διάφορες περιστάσεις όπως: παιδικά γενέθλια, Πάσχα, ευχές, παιδικές γιορτές, πρώτη μέρα στο σχολείο, καλοκαιρινή γιορτή, Χριστούγεννα κ.ά., σε όλη της διάρκεια του έτους.
Με λίγη φαντασία και με σύγχρονα υλικά, φιλικά προς το περιβάλλον, όπως χαρτί, χαρτόνι οντουλέ, τσιγαρόχαρτο, ύφασμα, φυσικό χαρτόνι, λινάτσα και ξύλο, τα παιδιά αλλά και οι μεγάλοι μπορούν να δημιουργήσουν ασυνήθιστα υπέροχες κάρτες βασιζόμενοι ακόμα και στις δικές τους εμπνεύσεις.
Το βιβλίο απευθύνεται τόσο στους εκπαιδευτικούς του νηπιαγωγείου και του δημοτικού σχολείου, που μπορούν να οργανώσουν πολλές ώρες δημιουργικής χειροτεχνικής δραστηριότητας των παιδιών, όσο και σε κάθε ενήλικα που διαθέτει το κέφι να ασχοληθεί προσωπικά με αυτήν την όμορφη χειροτεχνική δραστηριότητα, και συνοδεύεται από πατρόν για την ευκολότερη ολοκλήρωση κάθε δημιουργίας.

Χριστίνα Βρυζάκη (Μεταφραστής)


Μάγδα Κλαυδιανού (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
34
Διαστάσεις:
25x18
Βάρος:
0.288 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση