Δημιουργικές τεχνικές για ευέλικτα εκπαιδευτικά προγράμματα στο δημοτικό σχολείο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δημιουργικές τεχνικές για ευέλικτα εκπαιδευτικά προγράμματα στο δημοτικό σχολείο

Α' Μέρος

Μαίρη Μητροπούλου

Μαρία Γιαλλουράκη

Το παιδί ενθαρρύνεται διαρκώς να εκφράσει μέσα από προγράμματα δραστηριοτήτων τις προσωπικές του απόψεις, τις προτιμήσεις του, τις ανάγκες του, αλλάζει στάση, συμπεριφορά και μαθαίνει με την καρδιά του.

Αν θέλετε ν` ανακαλύψετε το μεγάλο θησαυρό δημιουργικότητας που κρύβουν τα παιδιά μέσα τους και θέλετε να τα βοηθήσετε... να αλλάξουν ό,τι τους δυσαρεστεί, καταπιέζει και αγχώνει... Να αισθάνονται άνετα με τον εαυτό τους και να αναγνωρίσουν τη μοναδικότητα τους.

Αν αναζητάτε ένα βιβλίο εργαλείο που περιέχει αναλυτικά τη διαδικασία διεξαγωγής προγράμματος, τις δραστηριότητες που θα κάνετε βήμα βήμα, το υποοτηρικτικό υλικό για να μην ψάχνετε και την παρουσίαση της δουλειάς σας στο τέλος της χρονιάς με ένα κατάλληλα προσαρμοσμένο θεατρικό...
Τότε απευθύνεται σε σας. Τα μόνα εφόδια που χρειάζονται είναι κέφι και φαντασία!

Μαίρη Μητροπούλου (Συγγραφέας)

Η Μαίρη Μητροπούλου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα. Ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στη Λαμία. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει ασχοληθεί με προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αγωγής υγείας και πολιτιστικών θεμάτων. Μαζί με τη συνάδελφό της Μαρία Γιαλλουράκη, έχουν παρουσιάσει θεατρικές παραστάσεις με τους μαθητές τους, βασισμένες σε δικά τους κείμενα και σε διασκευές γνωστών έργων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Μαρία Γιαλλουράκη (Συγγραφέας)

Η Μαρία Γιαλλουράκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Ρόδο. Ζει και εργάζεται ως εκπαιδευτικός στην πρωτοβάθμια εκπαίδευση, στη Λαμία. Τα τελευταία δέκα χρόνια έχει ασχοληθεί με προγράμματα περιβαλλοντικής εκπαίδευσης, αγωγής υγείας και πολιτιστικών θεμάτων. Μαζί με τη συνάδελφό της Μαίρη Μητροπούλου, έχουν παρουσιάσει θεατρικές παραστάσεις με τους μαθητές τους, βασισμένες σε δικά τους κείμενα και σε διασκευές γνωστών έργων.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Λαμία
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
50
Διαστάσεις:
29x20
Βάρος:
0.257 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση