Δημιουργία ιστοσελίδων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δημιουργία ιστοσελίδων

Mary Milhollon

Jeff Castrina

Κόψτε δρόμο - και ανακαλύψτε εξυπνότερους, γρηγορότερους τρόπους κατασκευής ιστοσελίδων και τοποθεσιών Ιστού! Αν ξέρετε να χρησιμοποιείτε υπολογιστή, μπορείτε να δημιουργείτε και ιστοσελίδες - και αυτός ο φιλικός, ισχυρός οδηγός σάς δείχνει πώς να το κάνετε εξυπνότερα, γρηγορότερα και καλύτερα. Ξεκινήστε τώρα! Μάθετε μόνοι σας ακριβώς αυτά που πρέπει να γνωρίζετε χρησιμοποιώντας τις γρήγορες λίστες, τα αριθμημένα βήματα και τα βοηθητικά παραδείγματα. Γίνετε ειδικοί στα βασικά θέματα της παραγωγής για τον Ιστό - και συνεχίστε με όλα τα εντυπωσιακά πράγματα που θέλετε να κάνετε! Σχεδιάστε την ιστοσελίδα σας με τον τρόπο που χρησιμοποιούν οι ειδικοί. Μάθετε πώς να παράγετε και να οργανώνετε ανταγωνιστικό περιεχόμενο. Διαβάστε συμβουλές για το συνδυασμό χρωμάτων, φόντων και γραφικών. Μετατρέψτε έγγραφα του Microsoft Word σε ιστοσελίδες. Κάντε την πρώτη σας επαφή με την HTML - γράψτε τον κώδικα των σελίδων σας! Χρησιμοποιήστε το Microsoft FrontPage για προχωρημένες λειτουργίες και εφέ. «Εκπέμψτε ζωντανά» και μάθετε κόλπα για να διατηρείτε την τοποθεσία σας «φρέσκια».


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Mary Milhollon (Συγγραφέας)

H Mary Milhollon είναι αναγνωρισμένη ειδικός Internet, σχεδιάστρια ιστοσελίδων, σύμβουλος, και συγγραφέας. Έχει γράψει πολλά δημοφιλή βιβλία για τον Ιστό και το Microsoft Office.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Jeff Castrina (Συγγραφέας)

O Jeff Castrina έχει την ΕxtraCheese, μια εταιρεία πολυμέσων και σχεδιασμού ιστοσελίδων που δημιουργεί προσαρμοσμένες ιστοσελίδες και αλληλεπιδραστικά CD-ROM.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
355
Διαστάσεις:
23x19
Βάρος:
0.746 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση