Διεθνής μήνας φωτογραφίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Διεθνής μήνας φωτογραφίας

Αθήνα 2004

Συλλογικό έργο

8.04€ -11% 7.16€

Το βιβλίο αυτό, στη σειρά art/catalogues εκδόθηκε με αφορμή την 11η Διοργάνωση του "Διεθνή Μήνα Φωτογραφίας" στην Αθήνα, τον Σεπτέμβριο του 2004.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Νίκος Δανιηλίδης (Φωτογράφος)


Παναγιώτης Σωτηρόπουλος (Φωτογράφος)


Θάνος Παπαδόπουλος (Φωτογράφος)

Ο Θάνος Παπαδόπουλος γεννήθηκε το 1971 στην Αθήνα. Σπούδασε στο τμήμα Φωτογραφίας του Τ.Ε.Ι. Αθήνας και πήρε Master Degree στο τμήμα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Επικοινωνίας (Goldsmiths College - University of London). Έχει επαγγελματική εμπειρία στην διαφήμιση και στα πορτραίτα. Το λεύκωμα "Λευκάδα" είναι το πρώτο του βιβλίο.

Αβραάμ Παυλίδης (Φωτογράφος)

Ο Αβραάμ Παυλίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1950. Μεταξύ 1957 και 1968 έζησε στο χωριό Γάζωρος Σερρών. Το διάστημα 1969-1972 σπούδασε Διακόσμηση και μετά εργάστηκε για δύο χρόνια σε γραφείο αρχιτεκτονικών μελετών, ενώ παράλληλα άρχισε να ενδιαφέρεται για τη ζωγραφική. Εργάστηκε επί σειρά ετών σε εταιρεία διανομής βιβλίων. Το 1976 ξεκίνησε να ταξιδεύει στην Ελλάδα. Φωτογραφίζει από το 1990, εστιάζοντας σταδιακά το ενδιαφέρον του στην αναπαράσταση εσωτερικών χώρων, κυρίως της ελληνικής υπαίθρου, που διαθέτουν ευδιάκριτα ίχνη μιας φθίνουσας ή ξεχασμένης παράδοσης. Φωτογραφίες του έχουν παρουσιαστεί τα τελευταία χρόνια σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό όπως, μεταξύ άλλων, η ατομική έκθεση στο Μουσείο Φωτογραφίας Θεσσαλονίκης (2004) και αυτή στην γκαλερί της Βιέννης Forum am Schillerplatz (2009). Το έργο του έχει εκδοθεί στις μονογραφίες "Εστίες παράδοσης" (ΜΦΘ, 2004) και "Το τελευταίο βλέμμα" (Ευρώδι, 2010).

Όλγα Καλούση (Φωτογράφος)


Χρήστος Κουκέλης (Φωτογράφος)


Κωνσταντίνος Κολοκυθάς (Φωτογράφος)

Γεννήθηκε στην Πάτρα του 1961. Σπούδασε φωτογραφία στο "San Francisco Art Institute" και στο "Academy of Art College". Γυρίζοντας από την Αμερική εγκαταστάθηκε στην Αθήνα. Μέλος ΔΕΠ του Τμήματος Φωτογραφίας και Οπτικοακουστικών του ΤΕΙ Αθήνας. Έχει πραγματοποιήσει πολλές εκθέσεις στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Γιάγκος Αθανασόπουλος (Φωτογράφος)


Χαρά Βαρσαμίδου (Φωτογράφος)


Βασίλης Πολυχρονάκης (Φωτογράφος)


Άνθιμος Καλπατζίδης (Φωτογράφος)


Γιώργος Μάκκας (Φωτογράφος)


Mona Breede (Φωτογράφος)


Ελισάβετ Καλπαξή (Φωτογράφος)


Σταύρος Μωρεσόπουλος (Επιμέλεια)


Γιάννης Πικραμένος (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
158
Διαστάσεις:
24x16
Βάρος:
0.973 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση