Δεκάλεπτα μαθήματα ζωής για παιδιά
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δεκάλεπτα μαθήματα ζωής για παιδιά

52 διασκεδαστικά και απλά μαθήματα και δραστηριότητες που θα σας βοηθήσουν να διδάξετε στα παιδιά σας ειλικρίνεια, εμπιστοσύνη, αγάπη και άλλες σημαντικές αξίες

Jamie C. Miller

14.10€ -11% 12.55€
Ένα παιδί λέει, "Άκουσα και ξέχασα, είδα και θυμάμαι, έκανα και κατάλαβα". Το "Δεκάλεπτα μαθήματα ζωής για παιδιά", είναι ένα βιβλίο για να βλέπεις και να κάνεις· ένα βιβλίο που δίνει στους γονείς την ικανότητα να διδάξουν στα παιδιά τους τις ανεκτίμητες αρχές της ειλικρίνειας, της εμπιστοσύνης, της αγάπης και άλλες πολλές αξίες. Τα παιδιά θ' ανακαλύψουν τον πραγματικό εαυτό τους καθώς θα συμμετέχουν σε διασκεδαστικές δραστηριότητες. Τα παιχνίδια μπορούν να γίνουν με οποιαδήποτε σειρά, με πολύ λίγο προγραμματισμό κι ελάχιστες προμήθειες - κοινά αντικείμενα που υπάρχουν πάντα μέσα στο σπίτι, οδοντογλυφίδες, σπάγκος, κέρματα, μήλα. Μερικά μπορούν να παιχτούν σε μια διαδρομή με το αυτοκίνητο, και άλλα να γεμίσουν ένα οικογενειακό βράδυ. Οι δραστηριότητες των "Δεκάλεπτων μαθημάτων ζωής για παιδιά" δεν δημιουργούν μόνο μια ζεστή κι ευχάριστη ατμόσφαιρα οικογενειακής σύμπνοιας, αλλά επηρεάζουν θετικά και μονίμως τα παιδιά καθώς μεγαλώνουν.

Ντίνα Σιδέρη (Μεταφραστής)


Θεμιστοκλής Σιδέρης (Μεταφραστής)


Νέστορας Γ. Χούνος (Επιμέλεια)


Jamie C. Miller (Συγγραφέας)

Η Τζέμι Μίλερ δημιούργησε αυτά τα παιχνίδια για τα πέντε παιδιά της και τα χρησιμοποίησε με επιτυχία σε πολλές σχολικές κι εκκλησιαστικές συγκεντρώσεις. Έχει εμφανιστεί σε τηλεοπτικά σόου από το 1960 έως το 1970 ως μέλος του τραγουδιστικού ομίλου King Family και έχει περιοδεύσει στις Ηνωμένες Πολιτείες και στον Καναδά, δίνοντας παραστάσεις σε αυτό το χρονικό διάστημα. Έχει πτυχίο παιδαγωγικής, είναι εκδότρια και συγγραφέας του "Τα θαύματα των Χριστουγέννων". Ζει στην Καλιφόρνια.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Cam Clarke (Εικονογράφος)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
233
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.524 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση