Δέκα όψεις της ελληνικής φωτογραφίας: Σύγχρονες τάσεις δημιουργίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Δέκα όψεις της ελληνικής φωτογραφίας: Σύγχρονες τάσεις δημιουργίας

Βαγγέλης Ιωακειμίδης

Gabriel Bauret

3.00€
Γιώργης Γερόλυμπος

Γιώργης Γερόλυμπος (Φωτογράφος)

Ο Γιώργης Γερόλυμπος γεννήθηκε στο Παρίσι το 1973 και μεγάλωσε στη Θεσσαλονίκη. Σπούδασε φωτογραφία στο Τμήμα Φωτογραφίας των ΤΕΙ Αθήνας (1996), μεταπτυχιακά ΜΑ στην Εικόνα και Επικοινωνία στο Πανεπιστήμιο του Λονδίνου (1997), Αρχιτεκτονική στο ΑΠΘ (2005). Εργάζεται επαγγελματικά στον χώρο των αρχιτεκτονικών εκδόσεων και έχει δημοσιεύσει την δουλειά του, κατά καιρούς, σε βιβλία και περιοδικά. Η δουλειά του έχει εκτεθεί σε ομαδικές και ατομικές εκθέσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό. Διδάσκει στο Τμήμα Αρχιτεκτόνων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.

Νίκος Μάρκου (Φωτογράφος)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1959, όπου ζει και εργάζεται. Σπούδασε μαθηματικά (1978). Από το 1982 εκθέτει σε ατομικές και ομαδικές εκθέσεις στην Ελλάδα και την Ευρώπη. Το 1999 δημοσίευσε το βιβλίο με τίτλο "Γαιομετρίες".

Πάνος Κοκκινιάς (Φωτογράφος)

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1965, όπου ζεί και εργάζεται ως καθηγητής φωτογραφίας. Σπούδασε στα Τ.Ε.Ι. Αθηνών (1986) και παρακολούθησε σεμινάρια φωτογραφίας στο Φωτογραφικό Κύκλο (1987) και στο Πανεπιστήμιο Σβα Νέας Υόρκης (1991-1993). Συνέχισε τις σπουδές του στο Πανεπιστήμιο Yale του New Heaven (1994-93). Συνεργάζεται με την γκαλερί Καππάτος, Αθήνα.

Πάρις Πετρίδης (Φωτογράφος)

Γεννήθηκε το 1960 στη Θεσσαλονίκη, όπου ζει και εργάζεται ως φωτογράφος και καθηγητής φωτογραφίας. Σπούδασε οικονομία στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο (1978) και στο Πανεπιστήμιο της Νέας Υόρκης (1983). Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία από το 1992. Φωτογραφίες του έχουν εκτεθεί στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Στράτος Καλαφάτης (Φωτογράφος)

Γεννήθηκε στην Καβάλα το 1966. Πτυχιούχος Φυσικής Αγωγής του Πανεπιστημίου της Θεσσαλονίκης (1987). Σπούδασε φωτογραφία στο "Art Institute" της Φιλαδέλφειας Η.Π.Α. (1992)

Γιώργος Κορδάκης (Φωτογράφος)

O Γιώργος Κορδάκης γεννήθηκε στην Αθήνα το 1973. Σπούδασε σχέδιο αυτοκινήτου στο Τορίνο και Media Management στο Λονδίνο. Ασχολείται επαγγελματικά με τη φωτογραφία και συνεργάζεται με ελληνικά και διεθνή περιοδικά, αρχιτεκτονικές και διαφημιστικές εταιρείες.

Δήμητρα Λαζαρίδου (Φωτογράφος)

Γεννήθηκε στην Αλεξανδρούπολη το 1966. Σπούδασε φωτογραφία στην Ακαδημία Καλών Τεχνών του Βερολίνου. Ζει και εργάζεται στην Θεσσαλονίκη. Έργα της παρουσιάζονται στη γκαλερί Άλφα Δέλτα στην Αθήνα και στη γκαλερί Αρτ Φόρουμ Βίλκα στη Θεσσαλονίκη.

Χριστίνα Δημητριάδη (Φωτογράφος)


Γιάννης Θεοδωρόπουλος (Φωτογράφος)


Ευαγγελία Κρανιώτη (Φωτογράφος)

Η Ευαγγελία Κρανιώτη γεννήθηκε το 1979. Είναι απόφοιτη της Νομικής Σχολής Αθηνών και της Ecole Nationale Superieure des Arts Decoratifs, όπου ολοκλήρωσε και κύκλο μεταπτυχιακών σπουδών. Έχει πραγματοποιήσει ατομικές εκθέσεις, έχει λάβει μέρος σε ομαδικές και έχει τιμηθεί με διακρίσεις στο εξωτερικό. Υπότροφος του Ιδρύματος Δ. Γουλανδρή και του Fondation Marc de Montalembert. Ζει και εργάζεται στο Παρίσι.

Βαγγέλης Ιωακειμίδης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Βαγγέλης Ιωακειμίδης (Επιμέλεια)


Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
30
Διαστάσεις:
21χ15
Βάρος:
0.119 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση