0 Shopping Cart 0.00€
0 προϊόντα - 0.00€ Shopping Cart
Channeling
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Channeling

O Ιησούς μου είπε...: Οδηγός ζωής

Βουλγαροπούλου, Αναστασία

 • Μαλακό εξώφυλλο

 • Κατηγορίες:

  Ψυχολογία | Ψυχανάλυση

 • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

 • Διαστάσεις

  24χ17

 • Σελίδες

  254

 • Εκδότης

  Yoga World

 • Έτος Κυκλοφορίας

  2010

"Channeling": Μια νέα διάσταση στις απεριόριστες ικανότητες του ανθρώπου.

Όλοι οι άνθρωποι έχουν την ικανότητα να εισχωρήσουν σε ένα μεγαλύτερο φάσμα της συνείδησής τους κι εκεί να έχουν εμπειρίες πέραν του "γνωστού". Η κοσμική συνείδηση είναι μια ολότητα, μια συνένωση των κατώτερων αποσπασματικών μερών του νου της ανθρωπότητας. Οι παρατεταμένες καταστάσεις της συνείδησης φαίνεται ότι είναι ο συνδετικός κρίκος μεταξύ του ανθρώπου και της κοσμικής συνείδησης.

Σε αυτό το βιβλίο παρουσιάζουμε μια μορφή παρατεταμένης συνειδησιακής κατάστασης, η οποία ονομάζεται channeling στη σύγχρονη εποχή (από το τον αγγλικό όρο "channel", που σημαίνει "κανάλι" επικοινωνίας) κι είναι μια μετεξέλιξη του όρου mediumship, ένας όρος που εμφανίστηκε αρχικά στα μέσα του 19ου αιώνα και αναπτύχθηκε κατά τις ψυχικές έρευνες του 20ου αιώνα.

Έχετε ακούσει ποτέ την παρακάτω συμβουλή όταν βρεθήκατε μπροστά σε διλήμματα της δικής σας καθημερινότητας και ζητήσατε την γνώμη των άλλων; "Κοίτα την πραγματικότητα μέσα από τα μάτια του δημιουργού και πως θα έβλεπε την εκάστοτε περίσταση". Τότε ίσως να αναρωτηθήκατε: "είναι όμως, εφικτό κάτι τέτοιο, ιδιαίτερα σε περιπτώσεις πανικού και συναισθηματικής φόρτισης ή αναταραχής;" Στην συγκεκριμένη ερώτηση η απάντηση είναι απλή: "Είναι όταν έχεις το κατάλληλο εργαλείο ή εγχειρίδιο."

Η ανάγνωση αυτού του βιβλίου θα μεταλλάξει τη συνείδηση του αναγνώστη εισάγοντας τον στο συλλογικό επίπεδο και κάνοντας γι αυτόν ή αυτήν, μια δουλειά πολύπλοκη, για τον μέσω νου... η οποία από μόνη της θα αποτελούσε μια πολυετή προσπάθεια. Αποσαφηνίζει τα συναισθήματα που είναι συνήθως πλεγμένα μεταξύ τους μέσα μας, δίνοντάς μας το έδαφος να αναλύσουμε τον εαυτό μας μέσα από το κάθε ένα ξεχωριστά, δίνοντας του την αξία που του αντιστοιχεί. Δίχως να μπορούμε να αυτο - παρατηρηθούμε, λόγω έλλειψης συναισθηματικής διαύγειας, συχνά δεν καταφέρνουμε να απολαύσουμε τα δώρα και τον πλούτο της συνείδησης, που μας προσφέρουν τα ανθρώπινα συναισθήματα προς την εξέλιξή μας.

Σε έναν γοργά εξελισσόμενο κόσμο σήμερα, ένα εγχειρίδιο όπως αυτό που κρατάτε είναι σωτήριο, γιατί επιτέλους η θεωρία πολλών προηγούμενων δεκαετιών μπαίνει σε χρήση, γίνεται πρακτική κατανόηση και μας αλλάζει προς έναν καλύτερο κόσμο, γιατί μπορούμε και συμμετέχουμε συνειδητά σε έναν συλλογικό νου.

Μερικά από τα περιεχόμενά του:
- Εγωισμός
- Θλίψη
- Τα θέλω μας
- Πως να έλξεις τα θέλω σου
- Ο εαυτός μου
- Άσκηση για τα θέλω
- Η διαδικασία του κατακτώ-μεταδίδω το στόχο μου
- Η ζήλεια
- Το άπειρο
- Πόσο ντρεπόμαστε όταν λέμε όχι;
- Όταν επιλέγω
- Στην πολικότητα Αγάπης - φόβου
- Όταν ο πόνος καθρεφτίζεται στην Αγάπη
- Που τοποθετούμε τον πόνο μέσα μας
- Άσκηση για τον πόνο
- Υπάρχει ο φόβος του πόνου;
- Η μάσκα της ντροπής
- Επέλεξε τη ζωή σου
- Συντροφικές σχέσεις
- Άσκηση αποδοχής
- Άσκηση προσέγγισης του εαυτού σου
- Άσκηση για τον έλεγχο του νου
- Τα πάντα στο σύμπαν σου μια αιτία τα κινεί
- Τα χιλιάδες πρόσωπα της Αγάπης
- Η γνώση
- Οι άπειρες εκδηλώσεις της Γνώσης
- Η διαδρομή του βλέπω.

Εκδότης:
Έτος κυκλοφορίας:
2010
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
254
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.539 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση