Βοιωτοί δημιουργοί: Συγγραφείς, ποιητές από το 1931 έως τις ημέρες μας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βοιωτοί δημιουργοί: Συγγραφείς, ποιητές από το 1931 έως τις ημέρες μας

Ιστορικά Βοιωτικά Μελετήματα

Νικόλαος Κ. Τασιόπουλος

33.00€ -11% 29.37€
Ιστορική και πολιτιστική έρευνα, πενταετούς διάρκειας, η οποία έγινε για πρώτη φορά στην Ελληνική Γραμματεία και στην οποία καταγράφονται όλοι οι Βοιωτοί λογοτέχνες και συγγραφείς όλων των επιστημών, καθώς και ποιητές από της καταλύσεως της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας έως και το 1930. Εκτός από τα βιογραφικά στοιχεία δίδεται ιδιαίτερη προσοχή στο επιστημονικό και συγγραφικό έργο τους. Όπως και στο έργο "Βοιωτοί δημιουργοί. Συγγραφείς - ποιητές. Αρχαιότητα-Βυζάντιο" και στο παρόν υπάρχει πλήθος αγνώστων συγγραφέων με σημαντική πνευματική προσφορά.
 
Στη μελέτη περιλαμβάνονται και οι πνευματικοί άνθρωποι με συγγραφικό έργο οι οποίοι διέμειναν επί μακρόν στη Βοιωτία και προσέφεραν με το έργο τους σε αυτήν. Ένα βιβλίο χρήσιμο σε Φιλολόγους, Ιστορικούς, Κοινωνιολόγους, σε σχετικές επιστήμες και στην Θεολογία. Χρήσιμο εργαλείο σε μαθητές της Μέσης εκπαίδευσης και ιδιαιτέρα σε φοιτητές των αντίστοιχων και συναφών πανεπιστημιακών σχολών. Χρήσιμο σε κάθε σημερινό φορέα πολιτισμού. Περιλαμβάνει πηγές και βιβλιογραφία.
Νικόλαος Κ. Τασιόπουλος

Νικόλαος Κ. Τασιόπουλος (Συγγραφέας)

Ο Νικόλαος Κ. Τασιόπουλος γεννήθηκε στα Βασιλικά Βοιωτίας το 1950. Υπηρέτησε στη Χωροφυλακή και στη συνέχεια στην Ελληνική Αστυνομία, από την οποία αποστρατεύτηκε τον Οκτώβριο του 2004 με τον κατεχόμενο βαθμό του Αντιστρατήγου. Υπηρέτησε σε μάχιμες και επιτελικές θέσεις. Διετέλεσε Κλαδάρχης Ασφάλειας και Τάξης και Επιτελάρχης του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας. Ήταν επικεφαλής των Ολυμπιακών Δυνάμεων κατά τους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας τον Αύγουστο το 2004. Είναι πτυχιούχος του Νομικού Τμήματος της Νομικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών και μιλάει έξι ξένες γλώσσες. Έχει εκδώσει δύο βιβλία με συντομογραφίες ακρωνύμια και αρκτικόλεξα με αρκετές εκδόσεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
528
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.4 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση