Βασικοί νόμοι δικαίου καταστάσεως αλλοδαπών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βασικοί νόμοι δικαίου καταστάσεως αλλοδαπών

Είσοδος, έξοδος, εργασία, απέλαση και εγκατάσταση αλλοδαπών στην Ελλάδα

Ζωή Παπασιώπη - Πασιά

Πρόκειται για την πιο πρόσφατη ανανεωμένη έκδοση Συλλογής των Βασικών νομοθετικών κειμένων που αφορούν το νομικό καθεστώς των αλλοδαπών φυσικών προσώπων που εισέρχονται, διαμένουν, εγκαθίστανται και εργάζονται στη χώρα μας.
Η δικαστική και η διοικητική απέλαση και οι ειδικοί ποινικοί νόμοι που υπάρχουν πλαισιώνουν την εν λόγω Συλλογή κειμένων, ενώ παρατίθενται και ορισμένες χαρακτηριστικές διμερείς Συμφωνίες σχετικές με είσοδο, εργασία, εποχιακή απασχόληση και επανεισδοχή προσώπων σε μη νόμιμη κατάσταση μαζί με χαρακτηριστικές διμερείς Συμφωνίες σχετικές με δικαστική αρωγή και καταπολέμηση της λαθρομετανάστευσης.
Στην παρούσα Συλλογή Κειμένων περιλαμβάνονται επίσης οι σχετικές με το Ευρωπαϊκό Δίκαιο Καταστάσεως Αλλοδαπών διατάξεις της Συνθήκης για την ίδρυση της Ευρωπαϊκής Κοινότητας, Πρωτόκολλα και Κανονισμοί, όπως και οι σχετικές Διεθνείς Συμβάσεις και οι εσωτερικοί νόμοι για τους πολιτικούς πρόσφυγες και τους ανιθαγενείς.
Η νομοθεσία η σχετική με κτήση και απαγόρευση κτήσης ακινήτων από αλλοδαπούς σε παραμεθόριες περιοχές περιλαμβάνονται επίσης στην παρούσα Συλλογή Βασικών Νόμων Δικαίου Καταστάσεως Αλλοδαπών.

Ζωή Παπασιώπη - Πασιά (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
613
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
1.14 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση