Βασικές οδηγίες αδυνατίσματος: Ο πλήρης οδηγός θερμίδων
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βασικές οδηγίες αδυνατίσματος: Ο πλήρης οδηγός θερμίδων

Οδηγός για διαβητικούς και παχύσαρκους: Μετρητής υδατανθράκων και ινών

Κώστας Μπαζαίος

17.00€ -10% 15.30€

O νέος Οδηγός Θερμίδων καταργεί κάθε προηγούμενο

... Όχι μόνο τους κοινούς, αλλά και τον προηγούμενο δικό μας. Γιατί τα τρία τελευταία χρόνια, έχει γίνει τόσο μεγάλη σε βάθος και πλάτος έρευνα από τους ειδικούς συνεργάτες του Ινστιτούτου Εναλλακτικών Ερευνών και Εφαρμογών "NUTRICARE" για τις ελληνικές τροφές και δουλέψαμε τόσο πάνω στις συνταγές και τα υλικά καθεμιάς, ώστε φθάσαμε πια πολύ κοντά στην αλήθεια. Δεν έχετε παρά να κάνετε μια σύγκριση με οποιοδήποτε παλιότερο οδηγό θερμίδων για να δείτε τις διαφορές, πριν τον πετάξετε.

Και σας συνιστούμε να προσέχετε πάντα τις ποσότητες που αναφέρουμε στις μερίδες. Γιατί βέβαια δεν μπορείτε να μετράτε τι περιέχουν 100 γραμ. μαϊντανός όταν χρησιμοποιείτε πολύ λιγότερο, ούτε σας ενδιαφέρει τι περιέχουν 100 γρ. σκόρδου, όταν θα φάτε μια σκελίδα.

Όσο για τους παραπονιάρηδες, που θ’ αναρωτηθούν γιατί τους αφήσαμε τόσο καιρό να βασίζονται στον προηγούμενο Οδηγό θερμίδων μας, δεν τους δίνουμε άδικο. Αλλά όσο προχωρούν οι έρευνες κι όσο περισσότερο δουλεύουμε τόσο προχωρούν κι οι γνώσεις μας. Γι’ αυτό θα τους συστήσουμε, αντί να παραπονεθούν, να χαίρονται που έχουμε το κουράγιο να ξαναδουλεύουμε πάνω σε κάθε θέμα της διατροφής μας, για να διατηρούμε σε ψηλά επίπεδα την υπευθυνότητα και την εγκυρότητα του Ινστιτούτου μας.

Και μακάρι σε επόμενες εκδόσεις μας να ΄χουμε να κάνουμε κι άλλες αλλαγές, που θα μαρτυρούν ότι οι έρευνές μας συνεχίζονται.

(από τον πρόλογο στη 2η έκδοση του συγγραφέα)

Κώστας Μπαζαίος

Κώστας Μπαζαίος (Συγγραφέας)

Ο διατροφολόγος Κώστας Μπαζαίος, σύμβουλος διατροφής, c.n.c.a.a.n.c. με πολύχρονες σπουδές και μετεκπαίδευση στην Αμερική, ισόβιο μέλος της "The American Association of Nutritional Consultants", ήταν επιστημονικός συνεργάτης του Κέντρου Εναλλακτικής Ιατρικής και καθιερωμένος συγγραφέας ειδικευμένος σε θέματα διατροφής και υγείας, με δική του σελίδα στην ελευθεροτυπία επί 20 χρόνια, ως το καλοκαίρι του 1996 και με 20 best seller βιβλία. Επίσης έγραψε και παρουσίασε στην τηλεόραση την εκπομπή της ΕΤ 1 "Ποι-Κοιλία" και ήταν ιδρυτής / διευθυντής του περιοδικού "Διατροφή & Υγεία" από το 1987 ως το 1994. Συνεργάστηκε με πολλά από τα μεγαλύτερα ονόματα του επαγγέλματος, αλλά όταν ανακάλυψε τις δυνατότητες της διατροφής αποφάσισε ότι ήταν καιρός να σπουδάσει τα πάντα για την διατροφή και να αφοσιωθεί σε αυτήν.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
223
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.395 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση