Βασικές έννοιες της αστρολογίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βασικές έννοιες της αστρολογίας

Αλέξιος Π. Σκαπέρδας

15.89€ -11% 14.14€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789602671115

 • Κατηγορίες:

  Γαλλικά

 • Έτος κυκλοφορίας

  2003

 • Εκδότης

  Μπαρμπουνάκης Χ.

Όταν η Αστρολογία απελευθερώνεται από την αοριστολογία, τη γενίκευση, τον εντυπωσιασμό, τους υπολογισμούς και την φλυαρία, τότε μένει μόνον η ουσία της, η οποία και εμπεριέχει τη Σοφία στην πλέον ανόθευτη μορφή της.
Το παρόν βιβλίο κάνει μια προσπάθεια προσέγγισης αυτής ακριβώς της Σοφίας, πιστεύοντας πως οι βαθύτερες έννοιες της Αστρολογίας δεν ανήκουν μόνον στους Αστρολόγους αλλά αφορούν κάθε άτομο που αναζητά την Αλήθεια τόσο για τον εαυτό του όσο και για το περιβάλλον του.
Το παρόν βιβλίο δεν δεσμεύεται από το επίπεδο Αστρολογικών γνώσεων του αναγνώστη αφού μελετά τις έννοιες απομακρυσμένα από δύσκολους όρους, εκφράζοντας ακόμη και τα λεπτότερα νοήματα με ιδιαίτερα απλή γλώσσα.
Για αυτό, άλλωστε, και το βιβλίο αυτό φιλοδοξεί αλλά και μπορεί να γίνει τόσο η αρχή όσο και η συνέχεια της σοβαρής ενασχόλησης με την Αστρολογία του κάθε αναγνώστη που θα το προσεγγίσει.

Αλέξιος Π. Σκαπέρδας

Αλέξιος Π. Σκαπέρδας (Συγγραφέας)

Γεννημένος τον Ιούνιο του 1967 στη Θεσσαλονίκη, ο Αλέξης Σκαπέρδας, έχοντας τελειώσει το Ελληνογαλλικό Κολλέγιο Δελασάλ, αποφασίζει να ακολουθήσει σπουδές στο Πανεπιστήμιο του Surrey στην Αγγλία, στον κλάδο των Ηλεκτρονικών Μηχανικών. Ωστόσο, εκεί ακριβώς ήταν που ερχόμενος σε επαφή με άτομα από διάφορα σημεία της Γης, έζησε μία σειρά εντυπωσιακών εμπειριών, καταλήγοντας αφενός να μειώσει το ενδιαφέρον του για την τυποποιημένη και μονόπλευρη γνώση αλλά και αφετέρου να γοητευθεί πλέον από μία ανώτερη και πιο ενωτική επίγνωση της πραγματικότητας. Μετά από αρκετές αλλαγές στη ζωή του, αυτό που παρέμεινε σταθερό και ακλόνητο ήταν η αγάπη του για την Αστρολογία και την ουσία της Αλήθειας που αυτή εμπεριέχει. Εδώ και δύο χρόνια διατηρεί χώρο στο Διαδίκτυο (www.astralinsight.gr), ασχολούμενος φυσικά με την Αστρολογία σε επαγγελματικό επίπεδο, επιμελούμενος παράλληλα τόσο τις ημερήσιες όσο και τις μηνιαίες προβλέψεις της διαδικτυακής πύλης www.pathfinder.gr
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
271
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.416 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση