Βασικές Διεργασίες Χημικής Μηχανικής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βασικές Διεργασίες Χημικής Μηχανικής

Συλλογικό έργο

McCabe, Warren L.

Smith, Julian C.

108.28€ -10% 97.45€

Περιέχει: ΜΕΡΟΣ Ι ΕΙΣΑΓΩΓΗ, Ορισμοί και βασικές αρχές, ΜΕΡΟΣ ΙΙ ΜΗΧΑΝΙΚΗ ΤΩΝ ΡΕΥΣΤΩΝ, Η στατική των ρευστών και οι εφαρμογές της, Φαινόμενα της ροής των ρευστών, Βασικές εξισώσεις της ροής των ρευστών, Ασυμπίεστη ροή σε αγωγούς και κανάλια, Ροή συμπιεστών ρευστών, Ροή γύρω από βυθισμένα σώματα, Μεταφορά και μέτρηση των ρευστών, Ανάδευση και Ανάμιξη υγρών, ΜΕΡΟΣ ΙΙΙ  Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΘΕΡΜΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ, Μεταφορά θερμότητας με αγωγή, Αρχές της ροής της θερμότητας στα ρευστά, Μεταφορά θερμότητας σε ρευστά χωρίς αλλαγή φάσης, Μεταφορά θερμότητας σε ρευστά με αλλαγή φάσης, Μεταφορά θερμότητας με ακτινοβολία, Μηχανήματα ανταλλαγής θερμότητας, Εξάτμιση, ΜΕΡΟΣ ΙV Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΜΑΖΑΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΦΑΡΜΟΓΕΣ ΤΗΣ, Αρχές διάχυσης και μεταφοράς μάζας μεταξύ φάσεων, Απορρόφηση αερίων, Διεργασίες ύγρανσης, Διεργασίες Ισορροπίας, Απόσταξη, Εισαγωγή στην απόσταξη μιγμάτων πολλών συστατικών, Εκπλυση και εκχύλιση, Ξήρανση των στερεών, Προσρόφηση και διαχωρισμοί σταθεροποιημένης κλίνης, Διεργασίες διαχωρισμού με μεμβράνη, Κρυστάλλωση, ΜΕΡΟΣ VΔΙΕΡΓΑΣΙΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΜΙΚΡΟΜΕΡΗ ΣΤΕΡΕΑ, Ιδιότητες και χειρισμός μικρομερών στερεών, Μηχανικοί διαχωρισμοί, Παραρτήματα, Ευρετήριο. 

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

McCabe, Warren L. (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Smith, Julian C. (Συγγραφέας)

Είναι επίτιμος καθηγητής της Χημικής Μηχανικής στο πανεπιστήμιο Cornell. Έγινε μέλος του πανεπιστημίου το 1946. Αποσύρθηκε από την ενεργό διδασκαλία το 1986. Είναι μέλος της American Chemical Society και κατέχει τον τίτλο του Fellow του Αμερικανικού Ινστιτούτου Χημικών Μηχανικών (American Institute of Chemical Engineers).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Harriott, Peter (Συγγραφέας)

Κατέχει τον τίτλο του καθηγητή Χημικής Μηχανικής στο πανεπιστήμιο Cornell. Είναι μέλος της American Chemical Society και του Αμερικανικού Ινστιτούτου Χημικών Μηχανικών (American Institute of Chemical Engineers).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Πολυματίδου, Σοφία Κ. (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Έτος κυκλοφορίας:
2016
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
984
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
3.1 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση