Βασικές Αρχές Γενετικής
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βασικές Αρχές Γενετικής

(11η εκδοση)

Συλλογικό έργο

153.70€ -11% 136.79€

Το βιβλίο “Βασικές Αρχές Γενετικής”, των συγγραφέων W. S. Klug, M. R. Cummings, C. A. Spencer και M. A. Palladino (11η Έκδοση, 2014), είναι ίσως το πιο αναγνωρισμένο και ευρέως χρησιμοποιούμενο διεθνώς σύγγραμμα γενετικής.

 

Η ευρύτατη αποδοχή του οφείλεται στο μεθοδικό τρόπο με τον οποίο αναλύει τις βασικές ιδέες που διέπουν τη γενετική και στο ότι επεκτείνεται στην κάλυψη μιας σειράς πολύ πρόσφατων επιστημονικών επιτευγμάτων.

 

Στο βιβλίο περιλαμβάνονται μια σειρά από video τα οποία συνιστούν ένα ιδιαίτερα πολύτιμο εκπαιδευτικό υλικό, καθώς αφενός μεν διευκολύνουν σημαντικά την κατανόηση σύνθετων εννοιών και αφετέρου βοηθούν τον φοιτητή να εμπεδώσει τη σχετική πληροφορία, ώστε να μπορεί εύκολα να τη θυμάται και να την αξιοποιεί. Στην παρούσα έκδοση η προβολή των εκπαιδευτικών video έχει απλουστευτεί σημαντικά: στο βιβλίο περιλαμβάνονται κωδικοί QR (QR codes) οι οποίοι επιτρέπουν στον αναγνώστη να έχει άμεση πρόσβαση σε αυτά μέσω ενός κινητού τηλεφώνου ή ενός tablet. Ορισμένα κινητά τηλέφωνα (όπως τα iPhone που χρησιμοποιούν λειτουργικό iOS 11 ή μεταγενέστερο) μπορούν να αναγνώσουν άμεσα τους κωδικούς QR: αρκεί να στρέψετε την κάμερα του τηλεφώνου προς τον κωδικό και θα μεταφερθείτε στο αντίστοιχο video, το οποίο μπορείτε να προβάλετε άμεσα απλώς πατώντας την ένδειξη «Play». Σε άλλες περιπτώσεις χρειάζεται να εγκαταστήσετε πρώτα στο κινητό σας μία από τις πολλές εφαρμογές αναγνώρισης κωδικών QR που διατίθενται δωρεάν από το App Store ή το Google Play Store. Χάρη στην καινοτόμο αυτή προσέγγιση, ο αναγνώστης μπορεί να προβάλει με έναν ιδιαίτερα απλό και γρήγορο τρόπο καθένα από τα δεκάδες εκπαιδευτικά video του βιβλίου, ακριβώς τη στιγμή που μελετά την αντίστοιχη θεματική ενότητα.

 

Το βιβλίο συνοδεύεται από τετράδιο σημειώσεων, και περιλαμβάνει QR codes QR codes για την άμεση πρόσβαση σε εκπαιδευτικά video, μέσω κινητών τηλεφώνων και tablet.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
998
Διαστάσεις:
21 χ 29
Βάρος:
3.2 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση