Βάλε το καλό σου πόδι μπροστά
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Βάλε το καλό σου πόδι μπροστά

Προβάλλοντας τα προτερήματά μας

Jo - Ellan Dimitrius

Mark Mazzarella

20.60€ -11% 18.33€

Οι άνθρωποι πάντα μας κρίνουν. Είτε βρισκόμαστε σε σύσκεψη, σε ραντεβού, στο σχολείο, είτε απλά μιλάμε στο τηλέφωνο, οι άλλοι σχηματίζουν διαρκώς εντυπώσεις για μας. Και βγάζουν συμπεράσματα από κάποια χαρακτηριστικά μας που δεν γνωρίζαμε ότι είχαμε, ή που δεν πιστεύαμε ότι θα επηρέαζαν την κρίση των συνανθρώπων μας. Όταν κατανοήσουμε με ποιον τρόπο σχηματίζονται οι εντυπώσεις, και μάθουμε πώς να καλλιεργούμε και να ενισχύουμε εκείνα τα χαρακτηριστικά μας που προβάλλουν θετικές ιδιότητες - εξαλείφοντας παράλληλα εκείνα που προβάλλουν αρνητικές - τότε θα έχουμε στη διάθεσή μας ένα πανίσχυρο εργαλείο επεξεργασίας της εικόνας μας, αφού θα έχουμε μάθει να «βάζουμε μπροστά το καλό μας πόδι».


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Αντιγόνη Γραμμένου (Επιμέλεια)


Γιάννης Βραδέλης (Μεταφραστής)


Jo - Ellan Dimitrius (Συγγραφέας)

Η Jo - Ellan Dimitrius, Ph.D., συγγραφέας του μπεστ σέλερ "Διαβάζοντας τους Ανθρώπους", είναι κορυφαία Αμερικανίδα Νομική Σύμβουλος Επιλογής Ενόρκων, και ειδική στα θέματα εμφάνισης και συμπεριφοράς. Έχει παραστεί ως δικηγόρος σε περισσότερες από 600 δίκες παρουσία ενόρκων, και προσέφερε νομικές υπηρεσίες σε πολλούς οργανισμούς και εταιρείες. Έχει εμφανιστεί στην τηλεοπτική εκπομπή της Oprah Winfrey, στο Sixty Minutes, στο Today Show και σε άλλες χώρες, ενώ έχει δώσει διαλέξεις σε όλο τον κόσμο. Ζει στην περιοχή του Λος Άντζελες.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Mark Mazzarella (Συγγραφέας)

Ο Mark Mazzarella, συνσυγγραφέας του έργου "Διαβάζοντας τους Ανθρώπους" έχει εκπονήσει πολλές μελέτες και έχει δώσει πολυάριθμες διαλέξεις στις ΗΠΑ και στο εξωτερικό, με θέμα την επεξεργασία εντυπώσεων. Έχει ασκήσει, επίσης, τη δικηγορία για είκοσι συνεχή χρόνια στο Σαν Ντιέγκο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
507
Διαστάσεις:
21x13
Βάρος:
0.676 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση