Αυτονόητος Μετασχηματισμός
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αυτονόητος Μετασχηματισμός

Νίκος Ροδόπουλος

16.00€ -10% 14.40€

Η πολυετής ενασχόληση του κ. Νίκου Ροδόπουλου με τον κλάδο των logistics και την εφοδιαστική αλυσίδα, συνετέλεσαν ώστε να παραγάγει ένα απόλυτα χρήσιμο εγχειρίδιο για κάθε αναγνώστη που ασχολείται με την οικονομία και την επιχειρη­ματικότητα, καθώς και για τους επαγγελματίες του χώρου που βλέπουν στο μέλλον, στις μεταρρυθμίσεις και την ανάπτυξη.

Νίκος Παπαθανάσης,
Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων

Το one country one continent άνοιξε πόρτες, αλλά έκλεισε προς το παρόν τον κύκλο του, ενόψει της αναπόφευκτης ενδυνάμωσης της στρατηγικής αυτονομίας της Ευρώπης.

Η Ελλάδα μπορεί να αποτελέσει ιδιαίτερα σημαντικό παράγοντα, καθώς τα ελληνικά λιμάνια και logistics θα κληθούν να παίξουν έναν καθοριστικό ρόλο. Πολλές οι απειλές, ακόμα περισσότερες οι ευκαιρίες.

Η ραχοκοκαλιά της ελληνικής οικονομίας, οι μικρομεσαίες επιχειρήσεις, ο πνεύμονας των logistics και ο προβληματισμός για τη θεσμικότητα της πολιτείας και της υγιούς επιχειρηματικότητας αποτελούν το ζητούμενο σε αυτό το ξεχωριστό πόνημα του Νίκου Ροδόπουλου.

Λεωνίδας Δημητριάδης-Ευγενίδης
Πρόεδρος Ιδρύματος Ευγενίδου
Πρόεδρος Ομίλου Ευγενίδη

Το παρόν βιβλίο, με συσσωρευμένη γνώση, αποτελεί μια πολύτιμη εργαλειοθήκη που απευθύνεται τόσο στην εκάστοτε πολιτική ηγεσία, όσο και στο σύνολο της ελληνικής επιχειρηματικότητας. Οι δομημένες και τεκμηριωμένες παρεμβάσεις του, καθώς και το κείμενο πολιτικής που εκπόνησε για λογαριασμό της διαΝΕΟσις για την Εφοδιαστική Αλυσίδα, αποτελούν σύγχρονες προτάσεις για τον δίκαιο μετασχηματισμό, με κατεύθυνση την ανάπτυξη και την πρόοδο.

Στέργιος Πιτσιόρλας
πρώην Αναπληρωτής Υπουργός Ανάπτυξης

Νίκος Ροδόπουλος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
221
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.554 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση