Αυτή η μάχη κερδίζεται
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αυτή η μάχη κερδίζεται

Κατανοώντας, προλαμβάνοντας και υπερνικώντας τον καρκίνο του μαστού

Jane A. Plant

Αυτό το βιβλίο διαφέρει από οτιδήποτε άλλο έχει γραφτεί σχετικά με τον καρκίνο του μαστού. Σκοπός του είναι να δώσει στις γυναίκες τα κατάλληλα εφόδια για να αντιμετωπίσουν την ασθένειά τους αποτελεσματικά, και τους δίνει πληροφορίες για το πώς να κατευθύνουν σωστά τις προσπάθειές τους ώστε να προλάβουν και να θεραπεύσουν τον καρκίνο του μαστού ελαχιστοποιώντας το προσωπικό τους ρίσκο.
Η καθηγήτρια Jane Plant, CBE, μία από τις πιο επιφανείς επιστήμονες της Βρετανίας, εμφάνισε καρκίνο του μαστού το 1987. Είχε πέντε επανεμφανίσεις της ασθένειας, η οποία, μέχρι το 1993, είχε εξαπλωθεί στο λεμφικό της σύστημα. Η γνώση που είχε αποκτήσει για άλλους πολιτισμούς καθώς και η επιστημονική της αντίληψη, την οδήγησαν σε μια εκπληκτική ανακάλυψη. Όχι μόνο σταμάτησε να μεγαλώνει ο όγκος της - άρχισε να συρρικνώνεται. Τελικά, νίκησε τον καρκίνο του μαστού γιατί χρησιμοποίησε την εκπαίδευση και τις γνώσεις της για να τον κατανοήσει - και να τον ξεπεράσει.
Με μια ξεκάθαρη ανάλυση του επιστημονικού υπόβαθρου της εκπληκτικής της ανακάλυψης, με προτάσεις για αλλαγή των διατροφικών σας συνηθειών ώστε να πολεμήσετε τον καρκίνο του μαστού, και με ένα αναλυτικό μενού με συνταγές που θα σας βοηθήσουν να κάνετε την αλλαγή, το βιβλίο "Αυτή η Μάχη Κερδίζεται!" είναι πραγματικά επαναστατικό και προορίζεται να αλλάξει τη ζωή εκατομμυρίων ανθρώπων.
Το μήνυμα της καθηγήτριας Jane Plant είναι ότι ο καρκίνος του μαστού μπορεί να προβλεφθεί και να θεραπευθεί αποτελεσματικά με απλή δίαιτα και αλλαγή του τρόπου ζωής.

Δέσποινα Παυλάκη

Δέσποινα Παυλάκη (Μεταφραστής)


Νίκος Πρατσίνης (Μεταφραστής)


Jane A. Plant

Jane A. Plant (Συγγραφέας)

Η καθηγήτρια Jane Plant, CBE, είναι μία από τις πιο διακεκριμένες γυναίκες επιστήμονες της Βρετανίας. Το 1999, της απονεμήθηκε η πιο διάσημη επιστημονική τιμή: το βραβείο Lord Lloyd of Kilgerran. Έχει παρευρεθεί σε πολλές σημαίνουσες κυβερνητικές και διεθνείς επιτροπές και είναι Chief Scientist του British Geological Survey. Mένει στο Nottingham με τον άντρα της και τα δυο παιδιά τους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
383
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.414 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση