Ατλας παιδιατρικής ωτορινολαρυγγολογίας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ατλας παιδιατρικής ωτορινολαρυγγολογίας

Μανώλης Κουδουμνάκης

88.00€ -27% 64.24€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9786185033194

 • Κατηγορίες:

  Ιατρική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2014

 • Εκδότης

  Μένανδρος

Η έκδοση του παρόντος άτλαντα παιδιατρικής ωτορινολαρυγγολογίας τον οποίο συνέγραψε ο διακεκριμμένος ωτορινολαρυγγολόγος κύριος Μανώλης Κουδουμνάκης μαζί με επιτελείο επιστημόνων συνεργατών, αποτελεί σημαντική συμβολή στην ελληνική βιβλιογραφία και έρχεται να συμπληρώσει ένα μεγάλο κενό. Ο άτλαντας περιέχει δέκα κεφάλαια που καλύπτουν επαρκώς την παιδιατρική ωτορινολαρυγγολογία. Η μοναδικότητα του βιβλίου  συνίσταται στον μεγάλο αριθμό (800) των πρωτότυπων φωτογραφιών από το προσωπικό αρχείο του συγγραφέα, κάτι που είναι προϊόν της πολύχρονης εμπειρίας του στο μεγαλύτερο παιδιατρικό νοσοκομείο της χώρας μας όπου και έφθασε στο βαθμό του διευθυντού. Τα κείμενα που συνοδεύουν τις φωτογραφίες  είναι περιεκτικά και παρέχουν σημαντικές πληροφορίες σχετικά με τις διάφορες παθήσεις  που περιγράφουν.

 
Περιλαμβάνει τις συνήθεις παιδιατρικές  και ωτορινολαρυγγολογικές παθήσεις αλλά και σπανιότερες περιπτώσεις νοσημάτων και συγγενών διαμαρτιών. Ανατρέχοντας στις σελίδες του θα διαπιστώσετε μια περιληπτική αναφορά των παθήσεων, της διάγνωσης και της θεραπείας, χωρίς να αναφέρονται λεπτομέρειες που ξεφεύγουν από τη φιλοσοφία ενός άτλαντα. 

Τα τελευταία κεφάλαια έχουν εκπονηθεί από έμπειρους λογοπεδικουςκαι αναφέρονται στις διαταραχές του λόγου στα παιδιά και αδρά στην θεραπεία τους. Κρίθηκε απαραίτητη η αναφορά στις διαταραχές του λόγου, διότι είναι καθημερινός προβληματισμός των γονέων και φυσικά των παιδιάτρων και των ωτορινολαρυγγολόγων.


Μανώλης Κουδουμνάκης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
304
Διαστάσεις:
34x24
Βάρος:
1.447 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση