Αθήνα Guide 2004
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αθήνα Guide 2004

Ο οδηγός απόλαυσης της πόλης

Συλλογικό έργο

-Γνωρίστε την Αθήνα: Το αθηναϊκό lifestyle σε απλά μαθήματα, οι γειτονιές και τα hot spots, τα στέκια και οι πιάτσες, οι κρυφές γωνιές και οι νέες τάσεις, οι κλασικές διαδρομές και τα τελευταία "αξίζει να δείτε".
-Η ολυμπιακή πόλη: Η Αθήνα ετοιμάζεται, οι μόνιμες αλλαγές στην πόλη. Η Αθήνα τις ημέρες των Ολυμπιακών Αγώνων: οι ειδικές προσωρινές ρυθμίσεις. Αδράξτε το φως: 7 διαδρομές στην πόλη.
-Βόλτες στην ιστορία: Αθήνα 5.000 χρόνια: η ιστορία μιας πόλης-ζωντανό μνημείο μέσα από τους αρχαιολογικούς χώρους, τα κτίρια και τα μουσεία της. Το νέο πρόσωπο των μουσείων ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων.
-Θεάματα, μουσική τέχνες: Μουσικά και θεατρικά φεστιβάλ, multi-art events και happenings, νέες θεατρικές ομάδες και γειτονιές, δυνατοί συναυλιακοί χώροι, γκαλερότσαρκα στην art district του Ψυρρή. Οι μεγάλες εκθέσεις και εκδηλώσεις της ολυμπιακής σεζόν.
-Shopping: Οι γειτονιές του αθηναϊκού glamorous αλλά και secret shopping, οι επώνυμοι οίκοι, τα urban trends, τα after-shopping στέκια. Τα πάντα για το ειδικό shopping: από τους designers στα stocks κι από το δημιουργικό κόσμημα στα exclusive καλλυντικά.
-Βραδινή έξοδος: Η γαστρονομική Αθήνα, οι τάσεις και τα hot spots, τα βραβευμένα εστιατόρια των "Χρυσών Σκούφων", τα club-restaurants, oι μοντέρνες ταβέρνες. Τα trends του αθηναϊκού nightlife: οι σταρ της πίστας, τα fashion mainstream clubs, τα πάρτυ, τα dance festivals, οι "ψαγμένες" underground επιλογές.
-Ελεύθερος χρόνος: Η απόλαυση του ελεύθερου χρόνου: city spa, εναλλακτικά γυμναστήρια, σύμβουλοι ομορφιάς, hair clubs, σπορ, hobbies. Οργάνωση εκδηλώσεων και εξυπηρετήσεις στο σπίτι: buffets με άποψη, ανθοπωλεία ειδικού τύπου, delicatessen κ.ά.

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Αίας Γιαννάκης (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
529
Διαστάσεις:
23x15
Βάρος:
0.744 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση