Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας
Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη
ISBN:
9786185239275
Κατηγορίες:
Έτος κυκλοφορίας
Εκδότης
Η Αναστασία Μιχαήλογλου γεννήθηκε το 1964 στην Άνω Βροντού, Σερρών. Σε ηλικία τεσσάρων χρόνων πήγε στη Γερμανία, επέστρεψε στην Ελλάδα το 1997 και από το 2000 μένει μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Είναι καθηγήτρια γερμανικών. Ασχολείται με τη φωτογραφία από το 2000 και είναι μέλος της φωτογραφικής ομάδας Φωτοπόροι. Είναι υπεύθυνη δημοσίων σχέσεων, μεταφράστρια και αρθρογράφος στο περιοδικό ΄Φωτογραφικό Είδωλο΄. Έχει πραγματοποιήσει δεκατρείς ατομικές εκθέσεις και συμμετείχε σε σαράντα εννέα ομαδικές στην Ελλάδα, Κύπρο και Νέα Υόρκη. Συμμετείχε επί τρία χρόνια (2009 - 2011) στα μαθήματα πολιτισμού και ιστορίας της τέχνης στο Μακεδονικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης. Τον Δεκέμβριο του 2015 εκδόθηκε στη Θεσσαλονίκη το βιβλίο της "Αντίο Νέα Υόρκη!". Τον Μάιο του 2016 εκδόθηκε το συλλογικό βιβλίο "Αχτίδες στο σκοτάδι", όπου συμμετέχει με το διήγημα "Mabrouka". Τον Δεκέμβριο του 2017 εκδόθηκε το συλλογικό βιβλίο "Ασύνορες μνήμες", όπου συμμετέχει με το διήγημα "Στη χώρα των όμορφων αλόγων".
http://anastasiaaam.wix.com/anastasiamichailogluphoto
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα
Η Βασιλική Γκουντσίδου γεννήθηκε και ζει στη Θεσσαλονίκη. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου Ανατόλια. Σπούδασε Φυσική στο Τμήμα Φυσικής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, όπου ολοκλήρωσε και τις μεταπτυχιακές της σπουδές ως Ραδιοηλεκτρολόγος. Είναι μέλος της Δ.Ε. του ευρωπαϊκού προγράμματος για το Cyberbullying, του Appearance Matters-Tackling the Physical and Psychosocial Consequences of Dissatisfaction with Appearance καθώς και του "We CAN Δράση Επιμόρφωσης Γονέων για τον κυβερνοεκφοβισμό".
Έλαβε μέρος σε δεκάδες διεθνή και πανελλήνια συνέδρια με εργασίες για το cyberbullying και συμμετείχε στη συγγραφή του βιβλίου "Cyberbullying through the new media-findings from an international network", με την επιμέλεια του καθηγητή Peter K Smith, "Psychology Press Taylor and Francis Group", London and New York, 2013.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα
H Νικολέττα Δανιά του Ανδρέα και της Φωτεινής γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καμαρούλα Αγρινίου. Σπούδασε Νομική στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, εργάστηκε για κάποια χρόνια στην Αθήνα και τα τελευταία χρόνια ζει κι εργάζεται ως δικηγόρος στη Θεσσαλονίκη. Η τέχνη του λόγου τη συγκίνησε από την πρώιμη παιδική της ηλικία. Το Ανθολόγιο του Δημοτικού τής έδωσε τα πρώτα ερεθίσματα και από τότε που έμαθε να γράφει, εκφράζεται ποιητικά. Της άρεσε πάντα να δίνει πρωτότυπες και δικές της αναλύσεις στα λογοτεχνικά κείμενα. Η φύση κι ο απλός και φυσικός τρόπος ζωής κατά τη διάρκεια των παιδικών της χρόνων στο χωριό αποτέλεσαν σταθερή πηγή έμπνευσης για τα δημιουργήματά της. Η αγάπη της κι ο θαυμασμός της για τον Κόσμο και τη Δημιουργία, αλλά και για την ίδια την ανθρώπινη ύπαρξη, βρίσκουν τρόπο να εκφραστούν μέσα από τις λέξεις, που περιπλέκονται μεταξύ τους ρυθμικά.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα
Ο Γιάννης Η. Χάρης γεννήθηκε το 1953 στην Αθήνα. Από το 1971 εργάζεται ως διορθωτής κειμένων και επιμελητής εκδόσεων. Τα τελευταία χρόνια αρθρογραφεί στα "Νέα" και μεταφράζει έργα του Μίλαν Κούντερα.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα