Αστικός κώδικας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αστικός κώδικας

Σχετικές διατάξεις, Νομοθετικές μεταβολές με παράθεση του κειμένου των προηγούμενων μορφών της ρύθμισης του ΑΚ, Αποφάσειςτης Ολομέλειας του Αρείου Πάγου από το 1978

Θανάσης Κ. Παπαχρίστου

Διονυσία Καλλινίκου

20.00€ -11% 17.80€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789604204632

 • Κατηγορίες:

  Νομική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2011

 • Εκδότης

  Σάκκουλας Π. Ν.

Στόχος του βιβλίου δεν είναι μόνο η παράθεση της ρύθμισης του Αστικού Κώδικα, όπως αυτή ισχύει. Η παράθεση της ρύθμισης εμπλουτίζεται από ορισμένα ακόμα στοιχεία. Ειδικότερα: Επισημαίνονται οι νομοθετικές μεταβολές που έχει υποστεί ο ΑΚ στο πέρασμα του χρόνου, ενώ παράλληλα καταγράφονται όλες οι προηγούμενες μορφές οι οποίες ανατρέχουν μέχρι και την εισαγωγή του ΑΚ. Κάτω από τα κατ’ ιδίαν άρθρα καταχωρίζονται επίσης οι σχετικές -δημοσιευμένες στον νομικό τύπο- αποφάσεις της Ολομέλειας του Αρείου Πάγου από το 1978, καθώς και οι συναφείς διατάξεις είτε του ίδιου του ΑΚ είτε άλλων νομοθετημάτων. Προσφέρεται έτσι ένα πολύτιμο ερμηνευτικό εργαλείο, το οποίο υποβοηθά τις ανάγκες της πράξης. Το έργο συνοδεύεται από αναλυτικό λημματικό ευρετήριο.

Θανάσης Κ. Παπαχρίστου (Συγγραφέας)

Ο Θ. Κ. Παπαχρίστου γεννήθηκε στην Αθήνα το 1945. Είναι καθηγητής του Τμήματος Νομικής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει Αστικό Δίκαιο και Κοινωνιολογία Δικαίου. Από το 1997 είναι τακτικό μέλος της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Έχει συγγράψει βιβλία Αστικού Δικαίου και Κοινωνιολογίας Δικαίου.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Διονυσία Καλλινίκου (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Βιβλίο
Σελίδες:
448
Βάρος:
0.55 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση