Αρχιτεκτονική πλατφόρμας υπηρεσιών ιστού
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αρχιτεκτονική πλατφόρμας υπηρεσιών ιστού

SOAP, WSDL, WS-Policy, WS-Addressing, WS-BPEL, WS-Reliable Messaging, και άλλα

Συλλογικό έργο

Sanjiva Weerawarana

Francisco Curbera

31.00€ -26% 22.94€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789604610860

 • Κατηγορίες:

  Πληροφορική

 • Έτος κυκλοφορίας

  2008

 • Εκδότης

  Κλειδάριθμος

Με τη χρήση της νέας πλατφόρμας των υπηρεσιών Ιστού, μπορείτε να δημιουργήσετε υπηρεσίες ασφαλείς, αξιόπιστες, αποδοτικές στο χειρισμό συναλλαγών, και κατάλληλες για την αναπτυσσόμενη αρχιτεκτονική που έχει ως βάση τις υπηρεσίες. Ακόμα σημαντικότερο είναι το γεγονός ότι όλα αυτά μπορούν να γίνουν χωρίς να επηρεαστεί η απλότητα ή η διαλειτουργικότητα, χαρακτηριστικά που έκαναν τις υπηρεσίες Ιστού τόσο ελκυστικές. Τώρα, για πρώτη φορά, οι ειδικοί που βοήθησαν στον καθορισμό και τη σχεδίαση αυτής της πλατφόρμας σας δείχνουν πώς να την εκμεταλλευτείτε στο έπακρο. (. . .)


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Συλλογικό έργο (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Sanjiva Weerawarana (Συγγραφέας)

O Sanjiva Weerawarana, μέλος της Ομάδας Συστημάτων Συστατικών Στοιχείων του ερευνητικού τμήματος της ΙΒΜ, συνεισφέρει στον ορισμό και το συντονισμό της τεχνικής στρατηγικής και των δραστηριοτήτων της ΙΒΜ για τις υπηρεσίες Ιστού. Μέλος του Apache Software Foundation, συμμετείχε στη δημιουργία πολλών προδιαγραφών, όπως των Soap 1.1 και WSDL 1.1, των οποίων κατασκεύασε τις πρώτες υλοποιήσεις.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Francisco Curbera (Συγγραφέας)

O Francisco Curbera, διευθυντής της Ομάδας Συστημάτων Συστατικών Στοιχείων (component systems group) της ΙΒΜ, συμμετείχε στη συγγραφή των BPEL4WS, WS-Addressing, και άλλων προδιαγραφών. Αντιπροσωπεύει την ΙΒΜ στις ομάδες εργασίας για την BPEL, και τη Διευθυνσιοδότηση Υπηρεσιών Ιστού.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Frank Leymann (Συγγραφέας)

O Frank Leymann ηγείται του Ιδρύματος Αρχιτεκτονικής Συστημάτων Εφαρμογών στο Πανεπιστήμιο της Στουτγάρδης. Ως διακεκριμένος μηχανικός της ΙΒΜ, βοήθησε στη σχεδίαση της στοίβας ενδιάμεσου λογισμικού της ΙΒΜ και καθόρισε τη στρατηγική της για τα Υπολογιστικά Συστήματα κατ΄ Απαίτηση (on Demand Computing).
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Donald F. Ferguson (Συγγραφέας)

O Donald F. Ferguson, στέλεχος της ΙΒΜ, είναι επικεφαλής αρχιτέκτονας λογισμικού και τεχνικός προϊστάμενος της Ομάδας Λογισμικού της ΙΒΜ, και προεδρεύει της Επιτροπής Αρχιτεκτονικής Λογισμικού SWG της εταιρείας.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Tony Storey (Συγγραφέας)

O Tony Storey, στέλεχος της ΙΒΜ, διαδραμάτισε πρωτεύοντα ρόλο στην ανάπτυξη μεγάλου μέρους των προϊόντων ενδιάμεσου λογισμικού, υπηρεσιών Ιστού, και υπολογιστικών συστημάτων πλέγματος της ΙΒΜ.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δημήτρης Καρτσακλής (Μεταφραστής)


Χρήστος Κ. Γεωργιάδης (Επιμέλεια)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
453
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.858 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση