Αρχιτεκτονική 95-96
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αρχιτεκτονική 95-96

Διπλωματικές εργασίες

24.49€ -25% 18.34€

Με την ανάληψη των καθηκόντων μου ως προέδρου του Τμήματος Αρχιτεκτόνων θεώρησα ότι παράλληλα με την αναθεώρηση του Προγράμματος Σπουδών, θα μπορούσε να συμβάλει στη βελτίωση της εκπαιδευτικής διαδικασίας και η έκδοση των διπλωματικών εργασιών των φοιτητών του Τμήματος. Η έκδοση αυτή είναι σημαντική, διότι μπορεί να αποτυπώσει το αποτέλεσμα της δημιουργικής σχέσης μαθητή και δασκάλου και να αποτελέσει διδακτικό βοήθημα. Για τους λόγους αυτούς ελπίζω και εύχομαι να καθιερωθεί αυτή η προσπάθεια.
Ευχαριστίες οφείλονται στους συναδέλφους Μαίρη Ανανιάδου-Τζημοπούλου, και Γιώργο Καραδέδο, οι οποίοι εργάστηκαν για την υλοποίηση αυτής της έκδοσης.


[Απόσπασμα από το κείμενο του προλόγου]

Γιώργος Καραδέδος (Επιμέλεια)


Μαρία Ανανιάδου - Τζημοπούλου (Επιμέλεια)

Η Μαίρη Ανανιάδου-Τζημοπούλου είναι ομότιμη καθηγήτρια, Τμήμα Αρχιτεκτόνων, Πολυτεχνική Σχολή, Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου δίδαξε από το 1974 Αρχιτεκτονική Τοπίου, Σχεδιασμό Υπαίθριων Χώρων. Είναι Δρ. Πολυτεχνικής Σχολής ΑΠΘ, Αρχιτέκτων Τοπίου Ecole Nationale Superieure du Paysage, Versailles, Αρχιτέκτων Τοπίου DPLG και Γεωπόνος ΑΠΘ. Εκατόν ογδόντα είναι περίπου τα δημοσιεύματά της σε ελληνικά και διεθνή επιστημονικά περιοδικά, βιβλία, πρακτικά συνεδρίων και καταλόγους εκθέσεων. Μελέτες και έργα της σχεδιασμού τοπίου και αστικών χώρων τιμήθηκαν με βραβεία σε ελληνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς. Μεταξύ αυτών: Αγία Βαρβάρα, Δράμα / Στρατόπεδο Κόδρα, Θεσσαλονίκη, Β΄ Βραβείο / Κήποι του Πασά, Θεσσαλονίκη, Α΄ Βραβείο / Μέσα γειτονιά Λεμεσού, Κύπρος, Α΄ Βραβείο / Τελλόγλειο, Θεσσαλονίκη / Άγιος Κοσμάς, Αθήνα / Αστικός Ιστός, Βέροια / Άξονας Αγία Σοφία, Θεσσαλονίκη, Β΄ Βραβείο / Εγνατία Οδός, Αλεξανδρούπολη - Κήποι / Φράγμα, Αγία Βαρβάρα, Αλιάκμονας ποταμός.

Α.Π.Θ. Πολυτεχνική Σχολή. Τμήμα Αρχιτεκτόνων (Φορέας)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
152
Διαστάσεις:
29x23
Βάρος:
0.54 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση