Αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και υπηρεσιών Γ΄ λυκείου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αρχές οργάνωσης και διοίκησης επιχειρήσεων και υπηρεσιών Γ΄ λυκείου

Τεχνολογικής κατεύθυνσης

κ.ά.

Γεώργιος Χ. Τζήρος

Γιώργος Λαζάνης

Το παρόν βοήθημα έχει σκοπό να συμβάλλει, με τον πλέον αποτελεσματικό τρόπο, στη διδασκαλία του μαθήματος "Αρχές Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων και Υπηρεσιών" και στην επιτυχία των μαθητών στις εξετάσεις.
Έχει γραφτεί από καθηγητές με πολύχρονη παρουσία στο χώρο της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και πλούσια συγγραφική εμπειρία. Γραμμένο με κέφι και ενθουσιασμό, προϊόν επίπονης προσπάθειας και οργανωμένης ερευνητικής εργασίας, φιλοδοξεί να ξεπεράσει τα όρια ενός απλού βοηθήματος και να εισαγάγει πρωτότυπες εμπνεύσεις, διανοητικά ερεθίσματα και καινοτόμα στοιχεία.
Η διάρθρωση του βιβλίου αυτού είναι η ακόλουθη:
1. Η θεωρία παρουσιάζεται με τον πιο ολοκληρωμένο -από μεθοδολογική άποψη- τρόπο (διαγράμματα, απεικονίσεις, σχέδια μαθήματος, εντοπισμό κύριων σημείων, σύντομες περιλήψεις).
2. Γίνεται διεξοδική ανάλυση της ύλης, με ερωτήσεις σύντομης απάντησης, ανάπτυξης, σωστού-λάθους, πολλαπλής επιλογής, αντιστοίχισης. Επίσης υπάρχουν οι απαντήσεις στις ερωτήσεις του σχολικού βιβλίου.
3. Βασική καινοτομία του βιβλίου είναι:
α) Η παράθεση ενός μεγάλου αριθμού παραδειγμάτων, ανά ενότητα, από την ελληνική και τη διεθνή πραγματικότητα.
β) Η παρουσίαση, στο τέλος κάθε ενότητας, θεμάτων προς συζήτηση, με σκοπό την περαιτέρω εμβάθυνση και εξάσκηση των μαθητών, κατά το πρότυπο των "Case studies".
4. Το βιβλίο διανθίζεται από μεγάλο αριθμό διαγωνισμάτων, σύμφωνα με το πρότυπο των θεμάτων των Πανελλαδικών εξετάσεων, ανά ενότητα ή κεφάλαιο, καθώς και επαναληπτικών εφ΄ όλης της ύλης διαγωνισμάτων.
5. Στο τέλος του βιβλίου υπάρχουν τα θέματα των Πανελλαδικών εξετάσεων που δόθηκαν τα τελευταία 4 χρόνια (2000-2003), για να μπορεί ο μαθητής να προσαρμόζεται στο πνεύμα και τις απαιτήσεις των εξετάσεων.

Γεώργιος Χ. Τζήρος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Γιώργος Λαζάνης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Παντελής Τέντες (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
334
Διαστάσεις:
24χ17
Βάρος:
0.573 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση