Αρχές οικονομικής θεωρίας Γ΄ ενιαίου λυκείου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αρχές οικονομικής θεωρίας Γ΄ ενιαίου λυκείου

Μικροοικονομία, μακροοικονομία: Μάθημα επιλογής για όλες τις κατευθύνσεις

Πάρις Μηλίτσης

Το βιβλίο αυτό απευθύνεται στους μαθητές της Γ΄ τάξης του Ενιαίου Λυκείου και της Δ΄ τάξης του Εσπερινού Λυκείου, καθώς και στους συναδέλφους εκπαιδευτικούς.
Κάθε κεφάλαιο περιλαμβάνει: θεωρητικές έννοιες, ερωτήσεις σωστού-λάθους και πολλαπλής επιλογής, ασκήσεις αντιστοίχισης, απαντήσεις στις ερωτήσεις-ασκήσεις του σχολικού βιβλίου, μεθοδολογία ασκήσεων, ασκήσεις λυμένες, ασκήσεις και ερωτήσεις ανάπτυξης Πανελλήνιων εξετάσεων προηγούμενων ετών, ασκήσεις για λύση με τις απαντήσεις τους και κριτήρια αξιολόγησης.

Πάρις Μηλίτσης (Συγγραφέας)

Ο Πάρις Μηλιτσης γεννήθηκε το 1963 στην Καρδίτσα, μεγάλωσε στο Βόλο και μένει στην Καβάλα. Σπούδασε Οικονομικά στη Θεσσαλονίκη, Παιδαγωγικά στη Λάρισα και έκανε μεταπτυχιακές σπουδές στη Σχολική Ψυχολογία στη Φιλοσοφική Αθηνών. Δούλεψε ως δάσκαλος σε χωριά του Πηλίου, στο Βόλο, την Ελευσίνα, τη Whyalla και το Brisbane της Αυστραλίας και ως καθηγητής οικονομολόγος στην Ελευσίνα και την Καβάλα. Έγραψε βιβλία οικονομικών για μαθητές λυκείου. Το βιβλίο "Γκλιν, ο εξωγήινος" είναι το πρώτο του μυθιστόρημα για παιδιά και νέους.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
565
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.948 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση