Άρης και Αφροδίτη: Ερωτευμένοι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Άρης και Αφροδίτη: Ερωτευμένοι

Εμπνευσμένες και ειλικρινείς ιστορίες επιτυχημένων σχέσεων

John Gray

"Οι άντρες και οι γυναίκες είναι διαφορετικοί. Το κλειδί στο να ερωτευτεί κανείς και να παραμείνει ερωτευμένος, βρίσκεται στην αναγνώριση και την αποδοχή αυτών των διαφορών».
Το "Άρης και Αφροδίτη: Ερωτευμένοι" είναι ένα βιβλίο το οποίο μέσα από αληθινές ερωτικές αφηγήσεις αποκαλύπτει κάτι από τη δική σας ερωτική ιστορία που ίσως σας έχει διαφύγει εδώ και καιρό.
Εμπειρίες, διορατικές γνώσεις, τεχνικές και αλλαγές στις συνήθειες του μυαλού του σώματος, ενισχύουν την αγάπη και την κάνουν να μεγαλώνει.
Το βιβλίο αυτό σας δίνει την ευκαιρία να αναγνωρίσετε τον εαυτό σας στις ιστορίες των άλλων και να επιλέξετε τα δικά σας μοντέλα επικοινωνίας, τα οποία θα σας βοηθήσουν να βιώσετε τη βαθιά αληθινή αγάπη με τον άνθρωπό σας.

John Gray

John Gray (Συγγραφέας)

Ο Τζον Γκρέι είναι ψυχολόγος και επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών βοηθημάτων. Eπί είκοσι χρόνια δίνει σεμινάρια (λ.χ. "The John Gray Relationship Seminars") σε όλες τις μεγάλες πόλεις των Ηνωμένων Πολιτειών, ενώ παράλληλα εργάζεται ως σύμβουλος οικογενειακών σχέσεων στην ιδιωτική κλινική του.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Δέσποινα Τούσα (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
239
Διαστάσεις:
20x13
Βάρος:
0.306 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση