Άρης 1914 - 2002
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Άρης 1914 - 2002

Οι μεγάλες στιγμές της ιστορικής ομάδος

Άγγελος Καριπίδης

35.00€ -11% 31.15€

Δεν είναι καθόλου εύκολο να γράψεις ένα βιβλίο για την ιστορία ενός συλλόγου, μιας κοινωνίας σαν κι αυτής του Άρεως. Πολλοί προσπάθησαν -κι είμαι σίγουρος κι άλλοι θα προσπαθήσουν- να γράψουν κάτι για τον μεγάλο αυτό μακεδονικό σύλλογο. Θα πρέπει εκτός από την όρεξη, την υπομονή, την καρτερικότητα κι αποφασιστικότητα να διαθέτεις και μια ξεχωριστή αγάπη, έναν μεγάλο έρωτα πρώτα για το ποδόσφαιρο κι έπειτα για τον μεγάλο λαό της ένδοξης αυτής ομάδος.
Ο Άγγελος Καρυπίδης, ο καλός αυτός φίλος κι Αρειανός, συγκεντρώνει όλα αυτά τα προτερήματα και παρουσιάζει σήμερα μια εργασία που θα μείνει στην ιστορία τόσο των απανταχού Αρειανών όσο και των φιλάθλων του ποδοσφαίρου σ` ολόκληρη την Ελλάδα. Μέσα στις σελίδες του βιβλίου παρουσιάζονται όλες αυτές οι φυσιογνωμίες που συνέβαλαν - άλλος λίγο, άλλος πολύ - στη δημιουργία του μεγάλου συλλόγου της Θεσσαλονίκης.
[...]

Άγγελος Καριπίδης

Άγγελος Καριπίδης (Συγγραφέας)

Ο Άγγελος Καριπίδης γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1939. Είναι απόφοιτος του Αμερικανικού Κολλεγίου "Anatolia", πτυχιούχος και διδάκτωρ της Οδοντιατρικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης όπου υπηρέτησε ως επίκουρος καθηγητής μέχρι το 1999. Στα γυμνασιακά του χρόνια ασχολήθηκε με τον αθλητισμό, το ποδόσφαιρο και κυρίως το basket. Στις αρχές της δεκαετίας του ΄70 διετέλεσε τακτικό μέλος της Γενικής Συνέλευσης του Α.Σ. "Άρης".
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Θεσσαλονίκη
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
417
Διαστάσεις:
29x22
Βάρος:
1.678 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση