Αποδέσμευση από το πεπρωμένο
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Αποδέσμευση από το πεπρωμένο

Ανακάλυψη των τριών ανθρώπινων τύπων: Αποκωδικοποίηση του χαρακτήρα και του σώματος: Ανθρώπινες σχέσεις, συνδυασμοί ζευγαριών, φιλία, γάμος, οικογένεια, εκπαίδευση, επαγγελματικός προσανατολισμός και αθλητισμός

Γεώργιος Πασχαλίδης

19.08€ -11% 16.98€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789609707039

 • Κατηγορίες:

  Ψυχολογία | Ψυχανάλυση

 • Έτος κυκλοφορίας

  2012

 • Εκδότης

  Media Vista

Ο κάθε τύπος φτιάχνει ένα σενάριο ζωής, μέσα στο οποίο τοποθετεί και το δικό του ρόλο και νομίζει ότι είναι μοναδικός, ξεχωριστός. Έχω δει και το τονίζω συνέχεια πως το πεπρωμένο δεν είναι τίποτε άλλο παρά οι αδυναμίες- συνήθειες του κάθε τύπου, οι οποίες εμποδίζουν την καθαρή μας σκέψη, παρασύροντάς μας να ζούμε τη ζωή μας αναποτελεσματικά. Πρέπει να καταλάβουμε ότι αυτό που θεωρούμε πεπρωμένο δεν είναι τίποτε άλλο από τις αδυναμίες του τύπου μας και του χαρακτήρα μας, που αυτός προσδιορίζει, οι οποίες μας οδηγούν να επαναλαμβάνουμε συνέχεια τα ίδια λάθη στη ζωή μας και να πονάμε.
Η πληροφορία που έχουμε παραλάβει από τους προγόνους μας και πάνω στην οποία χτίζει ο κάθε τύπος τα ίδια σενάρια ζωής, με ανούσιες μικροπαραλλαγές, βαδίζοντας στα παλιά πανόμοια μονοπάτια. Ο καθένας από εμάς νομίζει ότι είναι μοναδικός και ξεχωριστός, η αλήθεια είναι ότι όλοι ανήκουμε σε μια ομάδα ανθρώπων η οποία φέρει κοινά χαρακτηριστικά, τόσο στο σώμα όσο και στη σκέψη: το 60% του συνολικού πληθυσμοί ανήκει στο Γ τύπο, το 25% στο Β τύπο και το 15% στον Α τύπο. Από το 2002, που μου δόθηκε η ικανότητα της διόρασης, είχα κάνει τη διαπίστωση ότι υπάρχουν μόνο τρεις τύποι ανθρώπων. Αμέσως μετά διερεύνησα λεπτομερώς όλα τα βιολογικά χαρακτηριστικά του κάθε τύποι: και έκτοτε, μεταφέρω με λόγο, βιβλία και με τα CD-DVD τη γνώση πού απέκτησα για τον ανθρώπινο εγκέφαλο και το σώμα.


[Απόσπασμα από το κείμενο στο οπισθόφυλλο της έκδοσης]

Γεώργιος Πασχαλίδης (Συγγραφέας)

Ο Γιώργος Πασχαλίδης γεννήθηκε στο Αιγίνιο Πιερίας. Είναι παντρεμένος και έχει δύο παιδιά, έναν γιο και μία κόρη. Μέχρι το 2002 η ζωή του κυλούσε απλά, όπως όλων μας. Το 2002 όμως, όλα άλλαξαν. Ο Γιώργος Πασχαλίδης δέχεται το ΧΑΡΙΣΜΑ της θεραπείας και της ενόρασης. Σταδιακά, προσπαθώντας και ο ίδιος να μάθει να ζει με αυτό το απίστευτο θείο δώρο, εξέλιξε στον ανώτερο βαθμό τις ικανότητές του. Συνεργάζεται πλέον με μεγάλα ερευνητικά κέντρα στο εξωτερικό, όπου η δύναμή του εξετάστηκε, μετρήθηκε και επιβεβαιώθηκε με αναγνωρισμένες επιστημονικά μεθόδους. Όταν διαβάσετε αυτό το πρώτο του βιβλίο, θα διαπιστώσετε ότι οι άνθρωποι είμαστε πολύ ευλογημένοι. Γίνονται ακόμη θαύματα!
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
2
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
325
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.499 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση