Άνθρωπος, αυτός ο δρομέας
zoom in
6.00€ -11% 5.34€

Μόνο µια διάνοια θα µπορούσε να χωρέσει χιλιάδες χρόνια ανθρώπινης ύπαρξης σε λίγες µόνο σελίδες και να δηµιουργήσει ένα πραγµατικό έπος σε 5 µόνο µέρες. Ένα ανθρώπινο έπος, µια καταιγιστική περιπέτεια για την αιώνια µάχη µεταξύ ανθρώπου και µηχανής.

Εµπνευσµένος από τη θρυλική µονοµαχία στο σκάκι του Γκάρι Γκασπάρωφ µε έναν υπερεξελιγµένο υπολογιστή, τα κατορθώµατα του υπερµαραθωνοδρόµου Κωσταντίνου Καρνάζη και την ταινία ο «Εξολοθρευτής», ο «πολεµοχαρής» συγγραφέας βρίσκει την αφορµή για να περιγράψει µια ακόµη µεγάλη µάχη ανάµεσα σε δύο αντίπαλους που αρνούνται να το βάλουν κάτω για τον οποιοδήποτε λόγο.

Τίποτα σε αυτό το συγκλονιστικό έργο δεν είναι µε µέτρο. Πρόκειται για ένα ανεπανάληπτο τσουνάµι υπερβολής σε µια υπερπεριπέτεια, για έναν υπεραγώνα δύο υπεραντιπάλων που υπερµονοµαχούν µέσα από µια υπερσυγκηνιτική, υπερηρωική, υπερεπική, υπερφαντασµαγορική, υπερπεριγραφική, υπεραναµέτρηση.

Μπροστά σε αυτήν την υπερεπίθεση, όλες οι άµυνες του αναγνώστη υπερσαρώνονται. Ο ίδιος µπαίνει «µε τα χίλια» µέσα στην ιστορία και ζει το κάθε δευτερόλεπτο, νιώθει την κάθε αγωνία, δίνει κι αυτός το αίµα του, χύνει και αυτός τον ιδρώτα του χωρίς να πάρει την παραµικρή ανάσα. Ο συγγραφέας τον κάνει έρµαιό του, του παίρνει το µυαλό και την ψυχή, αλλά στο τέλος του τα δίνει όλα πίσω στο δεκαπλάσιο.

Κατσούλας, Γιώργος (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Έτος κυκλοφορίας:
2015
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
68
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.194 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση