Ανθισμένες κερασιές στο βουνό Α Λι
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ανθισμένες κερασιές στο βουνό Α Λι

Yan Shu - Nu

10.20€ -11% 9.08€

Η ιστορία με τις ανθισμένες κερασιές ξετυλίγεται στο βουνό Α Λι. Ένα μικρό αγόρι έχει ως φυλαχτό του από τη γιαγιά του ένα μαραμένο πέταλο κερασιάς. Δεν ξέρει όμως ότι αυτό το πέταλο θα ζωντανέψει κάποια στιγμή και θα μεταμορφωθεί σε μια μικροσκοπική και εύθραυστη νεράιδα της Ανθισμένης Κερασιάς. Τι πρέπει να κάνει ο μικρός Α Ντι για να επιζήσει η μικρή νεράιδα, που θα φέρει την άνοιξη στο βουνό; Μια τρυφερή ιστορία από την παράδοση της Άπω Ανατολής.

Μαρία Αγγελίδου

Μαρία Αγγελίδου (Μεταφραστής)

Η Μαρία Αγγελίδου γεννήθηκε το 1957 στην Αθήνα. Εργάστηκε για αρκετά χρόνια στο βιβλιοπωλείο "Χνάρι", επί της οδού Κιάφας, για να αφοσιωθεί, στη συνέχεια, στη συγγραφή και τη μετάφραση βιβλίων. Διετέλεσε πρόεδρος του Πανελληνίου Συλλόγου Επαγγελματιών Μεταφραστών και μέλος του Δ.Σ. του Εθνικού Κέντρου Βιβλίου, μεταξύ 2000-2004.


Yan Shu - Nu

Yan Shu - Nu (Συγγραφέας)

H Σου-Νου Γιαν γεννήθηκε στην Ταϊβάν στις 4 Νοεμβρίου 1969, σε μια επαρχία γεμάτη δάση. Λατρεύει να γράφει και να ζωγραφίζει μέσα στη φύση. Έχει εκδώσει πολλά εικονογραφημένα βιβλία. Είναι κάτοχος του Βραβείου Παιδικής Εικονογράφησης της Ταϊβάν. Διδάσκει την τεχνική της παιδικής εικονογράφησης στο πανεπιστήμιο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Zhang You - Ran

Zhang You - Ran (Εικονογράφος)

Ο Γιου - Ραμ Ζαγκ γεννήθηκε στην Ταϊπέι το 1968. Του αρέσει να ζωγραφίζει φυσικά τοπία. Στόχος του είναι να επισκεφθεί κάθε γωνιά της χώρας του και να αποτυπώσει τις ομορφιές της στις ζωγραφιές του.

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Σκληρόδετο
Σελίδες:
48
Διαστάσεις:
21x28
Βάρος:
0.418 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση