Ανατομία του Ανθρώπινου Σώματος. Τόμος Α'
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ανατομία του Ανθρώπινου Σώματος. Τόμος Α'

Gerard J. Tortora

  • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

  • ISBN:

    9602866314

  • Έτος κυκλοφορίας

    2001

  • Εκδότης

    Έλλην

Το βιβλίο είναι σχεδιασμένο για το εισαγωγικό μάθημα στην ανθρώπινη ανατομίας. Η έβδομη αυτή αμερικάνικη έκδοση της Ανατομίας του Ανθρώπινου Σώματος δεν προϋποθέτει προηγούμενη μελέτη του ανθρώπινου σώματος.
Το εγχειρίδιο αυτό κάνει αναφορές στη φυσιολογία, σε διαταραχές και σε κλινικές εφαρμογές. Το βασικό αντικείμενο του βιβλίου είναι η ανατομία, όμως επειδή η δομή και η λειτουργία είναι τόσο άρρηκτα συνδεδεμένες, δεν είναι παιδαγωγικά ορθό να παρουσιαστούν στους φοιτητές ανατομικές λεπτομέρειες χωρίς να συνδέεται η ανατομία με κάποια λειτουργία. Η συζήτηση σχετικά με τη λειτουργία προσφέρει στους φοιτητές την ευκαιρία καλύτερης κατανόησης των ατομικών εννοιών.
Το κείμενο απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικών προγραμμάτων και προγραμμάτων υγείας. Μεταξύ των φοιτητών που θα βρούν χρήσιμο το παρόν εγχειρίδιο βρίσκονται εκείνοι που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν ως νοσοκόμοι, ιατρικοί βοηθοί, βοηθοί γιατρών, τεχνολόγοι ιατρικού εργαστηρίου και τεχνικοί, τεχνολόγοι ραδιοθεραπείας, ραδιογράφοι, θεραπευτές αναπνευστικών προβλημάτων, οδοντίατροι, εργασιοθεραπευτές βοηθοί χειρουργών και τεχνολόγοι, ειδικοί ιατρικών διαγνωστικών υπερήχων, κυτοτεχνολόγοι και ιστολογικοί τεχνολόγοι, τεχνολόγοι ηλεκτροεγκεφαλογραφίας,  ιατρικοί τεχνικοί – παραϊατροί έκτακτης ανάγκης, τεχνολόγοι πυρηνικής ιατρικής και διαχειριστές, τεχνικοί ιατρικών αρχείων.

Gerard J. Tortora (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1 από 2
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
496
Διαστάσεις:
21X29
Βάρος:
1.395 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση