Ανατομία του Ανθρώπινου Σώματος ΕΠΙΤΟΜΟ
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ανατομία του Ανθρώπινου Σώματος ΕΠΙΤΟΜΟ

Gerard J. Tortora

100.70€ -28% 72.50€
 • Διαθέσιμο κατόπιν παραγγελίας

  Αποστέλλεται την ίδια ή την επόμενη εργάσιμη

 • ISBN:

  9789606970832

 • Έτος κυκλοφορίας

  2009

 • Εκδότης

  Έλλην

Το βιβλίο είναι σχεδιασμένο για το εισαγωγικό μάθημα στην ανθρώπινη ανατομία. Η έκδοση αυτή δεν προϋποθέτει προηγούμενη μελέτη του ανθρώπινου σώματος.
Επειδή η ανθρώπινη ανατομία αποτελεί ένα τόσο μεγάλο και πολύπλοκο όγκο γνώσης για να παρουσιαστεί σε μια εισαγωγική σειρά μαθημάτων, στόχος είναι η εστίαση σε στοιχεία και ενοποιημένες έννοιες που συνεισφέρουν σε μία βασική κατανόηση της δομής του ανθρώπινου σώματος. Επίσης δεύτερος στόχος είναι η παρουσίαση ουσιαστικού τεχνικού λεξιλογίου και σημαντικών, αλλά δύσκολων εννοιών σε ένα επίπεδο που μπορεί να αντιμετωπίσει ο μέσος φοιτητής. Δίνονται εύκολα κατανοήσιμες εξηγήσεις όρων και σταδιακή ανάπτυξη εννοιών προκειμένου να πραγματοποιηθούν οι παραπάνω στόχοι.
Το κείμενο απευθύνεται σε φοιτητές ιατρικών προγραμμάτων και προγραμμάτων υγείας. Μεταξύ των φοιτητών που θα βρούν χρήσιμο το παρόν εγχειρίδιο βρίσκονται εκείνοι που επιθυμούν να σταδιοδρομήσουν ως νοσοκόμοι, ιατρικοί βοηθοί, βοηθοί γιατρών, τεχνολόγοι ιατρικού εργαστηρίου και τεχνικοί, τεχνολόγοι ραδιοθεραπείας, ραδιογράφοι, θεραπευτές αναπνευστικών προβλημάτων, οδοντίατροι, εργασιοθεραπευτές βοηθοί χειρουργών και τεχνολόγοι, ειδικοί ιατρικών διαγνωστικών υπερήχων, κυτοτεχνολόγοι και ιστολογικοί τεχνολόγοι, τεχνολόγοι ηλεκτροεγκεφαλογραφίας,  ιατρικοί τεχνικοί – παραϊατροί έκτακτης ανάγκης, τεχνολόγοι πυρηνικής ιατρικής και διαχειριστές, τεχνικοί ιατρικών αρχείων.
Ωστόσο, εξαιτίας του εύρους του, το βιβλίο είναι επίσης χρήσιμο στους φοιτητές των βιολογικών επιστημών, της επιστημονικής τεχνολογίας, της σωματικής εκπαίδευσης, και των προϊατρικών, προοδοντατρικών και χειροπρακτικών προγραμμάτων.

Gerard J. Tortora (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Μαλακό εξώφυλλο
Σελίδες:
82
Διαστάσεις:
21χ29
Βάρος:
2.407 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση