Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον Γ΄ λυκείου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ανάπτυξη εφαρμογών σε προγραμματιστικό περιβάλλον Γ΄ λυκείου

Τεχνολογικής κατεύθυνσης

Αθανάσιος Τζιμογιάννης

Άλκης Γιούνης

13.70€ -20% 10.96€

Ο στόχος αυτού του βιβλίου δεν είναι να αποτελέσει ένα τυπικό βοήθημα του μαθήματος "Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον". Η προσπάθεια είναι ευρύτερη και φιλοδοξεί το βιβλίο αυτό να αποτελέσει: α) ένα πλήρες εγχειρίδιο και β) ένα εργαλείο για τον καθηγητή.

Αθανάσιος Τζιμογιάννης (Συγγραφέας)

Ο Αθανάσιος Τζιμογιάννης είναι καθηγητής στο Τμήμα Κοινωνικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου, όπου διδάσκει γνωστικά αντικείμενα σχετικά με την Ηλεκτρονική Μάθηση, τις ΤΠΕ στην Εκπαίδευση και τον Ψηφιακό Γραμματισμό. Διδάσκει επίσης στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο ενώ έχει διδάξει, στο παρελθόν, στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου και στην ΑΣΠΑΙΤΕ. Από το 2005 είναι συντονιστής της Ερευνητικής Ομάδας Ηλεκτρονικής Μάθησης, η οποία ασχολείται με την κριτική διερεύνηση και μελέτη προβλημάτων και πολιτικών ένταξης των ΤΠΕ στην εκπαίδευση, με έμφαση στο σχεδιασμό προγραμμάτων ηλεκτρονικής μάθησης για τη σχολική εκπαίδευση, την ανώτατη εκπαίδευση, την επαγγελματική ανάπτυξη εκπαιδευτικών και τη δια-βίου μάθηση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Άλκης Γιούνης (Συγγραφέας)

Ο Άλκης Γιούνης είναι φυσικός, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος ηλεκτρονικής φυσικής και υποψήφιος διδάκτορας πληροφορικής στην εκπαίδευση.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
272
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.468 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση