Ανακαλύπτοντας τις προηγούμενες ζωές μας
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Ανακαλύπτοντας τις προηγούμενες ζωές μας

Πνευματική ανάπτυξη και θεραπείες μέσα από τη γνώση των προηγούμενων ζωών μας

Glenn Williston

Judith Johnstone

Η έλλειψη ικανοποίησης από τη ζωή, αλλά και αρκετά ψυχολογικά προβλήματα μπορεί να έχουν τις ρίζες τους σε εμπειρίες και γεγονότα της παιδικής μας ηλικίας ή κάποιας προηγούμενης ζωής μας, καθώς και στον τρόπο που τα αντιμετωπίσαμε τότε.

Σε μερικές περιπτώσεις είναι αρκετό να θυμηθεί κανείς σκηνές από την παιδική του ηλικία, για να φτάσει στην πηγή των αρνητικών πεποιθήσεων που δημιουργούν προβλήματα στη ζωή του. Αν όμως το γεγονός που δημιουργεί το πρόβλημα, έχει συμβεί σε μια προηγούμενη ζωή, τότε για να αντιμετωπιστεί ριζικά το θέμα πρέπει να θυμηθεί κανείς και να αναβιώσει τα συναισθήματα που το συνόδευαν.

Αυτό επιτυγχάνεται, με τις αναδρομές στις προηγούμενες ζωές και οι περιπτώσεις που περιγράφονται στο βιβλίο ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ, μας δείχνουν τα επιτυχή αποτελέσματα μιας τέτοιας προσέγγισης.

 

Μέσα στον καθένα μας 'κατοικούν' τα γεγονότα και οι μνήμες πολλών προηγούμενων ζωών μας. Όπως οι εμπειρίες τις παιδικής ηλικίας έχουν σημαντικό αντίκτυπο στη ζωή του ενηλίκου, έτσι και οι εμπειρίες από προηγούμενες ζωές επιδρούν σημαντικά στις παρούσες επιλογές και αποφάσεις μας. Το παρελθόν μας είναι αδιάρρηκτα συνδεδεμένο με το μέλλον μας.

 

Το βιβλίο ΑΝΑΚΑΛΥΠΤΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΖΩΕΣ ΜΑΣ παρουσιάζει τις δυνατότητες για τη θεραπεία μιας σειράς ψυχολογικών προβλημάτων. Αναβιώνοντας τα γεγονότα και τα συναισθήματα προηγούμενων ζωών μας μπορούμε να παρέμβουμε θεραπευτικά και να επιτύχουμε αυτογνωσία και έλεγχο του πόνου, της ενοχής και του άγχους. Η απελευθέρωση από τις αρνητικές εμπειρίες του παρελθόντος μπορούν να μας φέρουν πιο κοντά στην πνευματική ολοκλήρωση και να μας βοηθήσουν να ανακαλύψουμε ένα μεγαλύτερο νόημα και σκοπό στη ζωή μας.

 

Ο Glenn Williston είναι ψυχολόγος με συμβουλευτική και κλινική εμπειρία, ειδικευμένος στην ύπνωση. Εφαρμόζει με επιτυχία τη θεραπεία μέσω ανάκλησης προηγούμενων εμπειριών (regression therapy) και είναι ιδρυτής και διευθυντής του Συμβουλίου Εναλλακτικών Θεραπειών στις ΗΠΑ.

Η Judith Johnstone είναι συγγραφέας, υπεύθυνη της γλωσσικής επιμέλειας του βιβλίου.

Γιώργος Μπαρουξής (Μεταφραστής)


Glenn Williston (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Judith Johnstone (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
302
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.459 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση