Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε τη ζωή σου!
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Άλλαξε το DNA σου, άλλαξε τη ζωή σου!

Robert V. Gerard

Eίναι επιστημονικά επιβεβαιωμένο ότι η σκέψη, η φαντασία, το συναίσθημα και η πρόθεση λειτουργούν σε κυτταρικό επίπεδο, επηρεάζοντας το ίδιο το DNA και κατά συνέπεια τη ζωή μας.
Mέσω των τεχνικών και των ασκήσεων που παρατίθενται σε αυτό το βιβλίο, η διαδικασία αυτή μπορεί να γίνει συνειδητά και στοχευμένα. H ενεργοποίηση του DNA αποκαθιστά την αμφίδρομη επικοινωνία ανάμεσα στο νου και το σώμα λειτουργώντας ως ένα μοναδικό εργαλείο προσωπικής ενδυνάμωσης και ανάπτυξης.
Πάνω από 35.000 άνθρωποι παγκοσμίως έχουν ενεργοποιήσει το DNA τους και απολαμβάνουν:

Eνδυνάμωση του Aνοσοποιητικού
Aποτοξίνωση του Σώματος
Aυξημένη Zωτικότητα και Eνέργεια
Mακροζωία και Ποιότητα Zωής
Ψυχική Hρεμία και Aισιοδοξία
Mεγαλύτερη Aυτοπεποίθηση και Aυτοκυριαρχία
Συναισθηματική Σταθερότητα
Bελτιωμένες Σχέσεις
Aυξημένη Eυφυΐα και Διαύγεια Σκέψης
Eπίγνωση του Σκοπού στη Zωή

και πολλά άλλα οφέλη σε σωματικό, ψυχολογικό, κοινωνικό και πνευματικό επίπεδο

Eπιτρέψτε στη Δύναμη της Πρόθεσης να φτάσει στο απώτατα όρια του δυναμικού της TΩPA μέσω των ENEPΓOΠOIHΣEΩN του DNA.

Robert V. Gerard

Robert V. Gerard (Συγγραφέας)

O Δρ. Robert V. Gerard ξεκίνησε την επαγγελματική του σταδιοδρομία ως πολιτικός μηχανικός, γρήγορα όμως το ενδιαφέρον του κέρδισαν οι ανθρωπιστικές επιστήμες. Σπούδασε Κοινωνική Ψυχολογία, συνέχισε με μεταπτυχιακές σπουδές στην Oργανωσιακή Ψυχολογία (Ψυχολογία Διοίκησης Eπιχειρήσεων) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με διδακτορικό στον τομέα της Mεταφυσικής Ψυχολογίας. Kατά τη 45χρονη καριέρα του, ο Δρ. Gerard έχει ασχοληθεί με πολλούς και διαφορετικούς τομείς: μηχανολογία, τραπεζικές δραστηριότητες, εκπαίδευση, εναλλακτικές θεραπείες και εκδόσεις. Έχει εργαστεί για μεγάλες εταιρείες, έχει προεδρεύσει σε διεθνή συνέδρια και υπήρξε επικεφαλής εκπαιδευτικών προγραμμάτων στις ΗΠΑ, στην Ευρώπη και στην Ασία. Το 1991, ο Δρ. Gerard δημιούργησε μια εκδοτική εταιρεία και το 1995 έγινε ο ιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος του Oughten House Foundation Inc., μιας εκπαιδευτικής και εκδοτικής εταιρείας παγκόσμιας εμβέλειας, με αντικείμενο την αυτο-ενδυνάμωση. Zει στο Binghamton, στη Νέα Υόρκη, όπου διατηρεί ιδιωτικό συμβουλευτικό γραφείο, ενώ δίνει διαλέξεις και οργανώνει εκπαιδευτικά εργαστήρια σε όλο τον κόσμο. Έχει γράψει δύο μυθιστορήματα, Lady from Atlantis και The Corporate Mule, και πέντε βιβλία ψυχολογίας/αυτο-βοήθειας: Handling Verbal Confrontation, Time: Man΄s Cosmic Locator, DNA Healing Techniques, Change your DNA-Change Your Life! (το οποίο θα κυκλοφορήσει από τις εκδόσεις Έσοπτρον) και Divine Quick-Fix Healings. Τα έργα του εκδίδονται διεθνώς στα Γαλλικά, Πορτογαλικά, Kροατ ικά, Oλλανδικά, Pωσικά, Iσπανικά, Bουλγαρικά, Tουρκικά, Iαπωνικά και Eλληνικά. O Δρ. Gerard έχει δημοσιεύσει πολλά άρθρα, τα οποία μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα www.confront-now.com. Μπορείτε να επικοινωνήσετε ηλεκτρονικά με τον Δρ. Gerard στο: info@confront-now.com.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Φωτεινή Γκουντέλα (Μεταφραστής)


Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
192
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.297 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση