Αλήθειες Bitter
zoom in

Τι ρόλο παίζει στη ζωή μας η δεύτερη ευκαιρία;

Η αλήθεια είναι, ότι οι ζωές όλων μας είναι γεμάτες πικρές αλήθειες.
Άλλοι τις ξέρουμε κι άλλοι τις μαντεύουμε. Άλλοι πάλι νομίζουμε ότι επειδή είναι πολύ παλιές ή επειδή τις πασπαλίσαμε με άχνη, τις ξεχάσαμε ή τις συνηθίσαμε και δεν πονάνε πια...
Τίποτα από όλα αυτά. Είναι εκεί θαμμένες βαθιά στην καρδιά μας και πονάνε στη παραμικρή μας απότομη κίνηση.
Πικρές αλήθειες για τους γονείς σου, για τις επιλογές που έγιναν ερήμην σου και σε αφορούν, για τα λάθη σου, τις ατυχίες σου και τις αποτυχίες σου, τις αδυναμίες σου και τους φόβους σου. Πικρές αλήθειες για τη ζωή σου που θα ήθελες να ήταν μόνο γλυκιά.
Αν μπορούσες να έχεις μια δεύτερη ευκαιρία...
Αν κάποιος αποφασίσει να σου δώσει ένα κομμάτι απ` την ψυχή του κι αν εσύ δε φοβηθείς και το πάρεις... τότε πράγματι μπορείς να γιατρευτείς.
Τότε, ότι και να λένε...
Συμβαίνουν ακόμα θαύματα!

Αδριανή Κεφαλά

Αδριανή Κεφαλά (Συγγραφέας)

Η Αδριανή Κεφαλά γεννήθηκε τον Νοέμβρη του 1958 στην Αθήνα. Σπούδασε Βιβλιοθηκονομία. Εργάστηκε για 25 χρόνια στη Γενική Γραμματεία Εκπαίδευσης Ενηλίκων. Ζει με τον άνδρα της και τα τρία παιδιά της στο Παλαιό Φάληρο.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
220
Διαστάσεις:
21x14
Βάρος:
0.338 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση

Είναι γρήγορο πολύ γρήγορο, γλυκόπικρο πράγματι…

★ ★ ★ ★ ★

Είναι γρήγορο πολύ γρήγορο, γλυκόπικρο πράγματι σαν σοκολάτα bitter,με ήρωες που τους συμβαίνουν τα πάντα και αντιδράνε όπως κι εμείς, με ανασφάλεια με φόβο με πισωγυρίσματα με ανάγκη για αγάπη,έρωτα, φιλία χωρίς ιδιοτέλεια, που κάνουν λάθη και πληρώνουν γι αυτά, με κράτησε μέχρι την τελευταία σελίδα.

Ανώνυμος Χρήστης
(Αναρτήθηκε στις 20/04/2012)