Άλγεβρα Β΄ ενιαίου λυκείου
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Άλγεβρα Β΄ ενιαίου λυκείου

Γενικής παιδείας

Ηλίας Λούβης

 • Εξαντλημένο στον εκδοτικό οίκο

 • ISBN:

  9789603754633

 • Κατηγορίες:

  Λύκειο

 • Έτος κυκλοφορίας

  2003

 • Εκδότης

  Μεταίχμιο

Το βιβλίο Άλγεβρα των εκδόσεων Μεταίχμιο απευθύνεται τόσο στους μαθητές της Β΄τάξης του Ενιαίου Λυκείου όσο και στους εκπαιδευτικούς που επιδιώκουν να προσεγγίσουν τη μαθησιακή πράξη σύμφωνα με τη σύγχρονη διδακτική αντίληψη.
Η δομή του βοηθά το μαθητή να κατανοήσει όλα τα ζητήματα θεωρίας του σχολικού εγχειριδίου. Παραδείγματα και εφαρμογές απλής και σύνθετης μορφής τού υποδεικνύουν την ακριβή μεθοδολογική οργάνωση της σκέψης του και τον προετοιμάζουν να αντιμετωπίσει τις προκλήσεις των μαθηματικών προβλημάτων. Οι ενότητες των κεφαλαίων συνοδεύονται από Ασκήσεις Α΄ και Β΄ ομάδας, που βοηθούν στην εμπέδωση της θεωρίας και την περαιτέρω εξάσκηση, ενώ στο τέλος κάθε κεφαλαίου υπάρχουν Ερωτήσεις Κατανόησης και Γενικές Ασκήσεις που προσφέρουν μια "τράπεζα" μεγάλης ποικιλίας εφαρμογών χρήσιμων στη διδακτική πράξη.
Τέλος, το βιβλίο συμπληρώνεται από δύο παραρτήματα: στο πρώτο δίνεται η ανάλυση ρητού κλάσματος σε άθροισμα απλών κλασμάτων και στο δεύτερο περιλαμβάνονται οι απαντήσεις σε όλες τις ερωτήσεις και τις ασκήσεις κάθε κεφαλαίου.

Ηλίας Λούβης (Συγγραφέας)


Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Εκδότης:
Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
233
Διαστάσεις:
24x17
Βάρος:
0.51 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση