Το παιχνίδι των εκλεκτών
zoom in
Προσθήκη στα αγαπημένα

Το παιχνίδι των εκλεκτών

Brad Meltzer

Θέλετε να παίξετε το πιο επικίνδυνο παιχνίδι στο κόσμο;
Ο Μάθιου Μέρσερ και ο Χάρις Σάντλερ έχουν ήδη μυηθεί στους κανόνες του. Κανείς από το περιβάλλον του δεν γνωρίζει την ύπαρξή του - ούτε οι φίλοι, ούτε οι συνάδελφοί του, ούτε, πολύ περισσότερο, οι προϊστάμενοί του, που συγκαταλέγονται στους πιο προβεβλημένους πολιτικούς στην Ουάσιγκτον.
Είναι ένα παιχνίδι που προσφέρει δυνατές συγκινήσεις: ρίσκο, ανταμοιβή, μυστήριο, και πάνω απ΄ όλα την αίσθηση ότι, εφόσον σε κάλεσαν να παίξεις, είσαι υπολογίσιμος. Εκλεκτός. Είσαι ανάμεσα στους πραγματικά ισχυρούς, εκείνους που κινούν τα νήματα υπογείως.
Ο Μάθιου και ο Χάρις το απολαμβάνουν. Ώσπου κάτι στραβώνει αναπάντεχα. Και οι δυο φίλοι συνειδητοποιούν, πολύ αργά, πως υπάρχει ένας ακόμη βασικός κανόνας στο παιχνίδι, που κάποιοι "ξέχασαν" να τους τόν αναφέρουν: η πρώτη φορά που θα σκαλίσεις λίγο πιο βαθιά θα είναι και η τελευταία...
[...]

"Σφύζει από δράση και πολλές, χορταστικές λεπτομέρειες για τα παρασκήνια και την ατμόσφαιρα της Ουάσιγκτον".
(Booklist)

Νίκος Σπυριδάκης (Μεταφραστής)


Brad Meltzer

Brad Meltzer (Συγγραφέας)

Ο Μπραντ Μέλτζερ είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου του Μίσιγκαν και της Νομικής Σχολής του Κολούμπια. Σε ηλικία δεκαεννέα ετών είχε εργαστεί ως εκπαιδευόμενος στο Καπιτώλιο. Το πρώτο του βιβλίο, "The Tenth Justice", κατέκτησε αμέσως μετά την έκδοσή του μια θέση στη λίστα των μπεστ σέλερ των "New York Times". Την ίδια επιτυχία γνώρισαν και τα επόμενα μυθιστορήματά του, "Dead Even", "The First Counsel", "The Millionaires", "Το παιχνίδι των εκλεκτών" και "Το βιβλίο της μοίρας". Τα έργα του έχουν κυκλοφορήσει συνολικά σε έξι εκατομμύρια αντίτυπα, παρέμειναν πάνω από οχτώ μήνες στις λίστες των μπεστ σέλερ και μεταφράστηκαν σε περισσότερες από 25 γλώσσες. Έχει γράψει επίσης διηγήματα, άρθρα και κριτικές για διάφορα έντυπα και είναι ένας από τους δημιουργούς της τηλεοπτικής σειράς "Jacκ and Bobby" καθώς και ο συγγραφέας των εξαιρετικά επιτυχημένων κόμικς "Identity Crisis" και "Justice League of America". Ζει στη Φλόριντα με τη σύζυγό του Κόρι και τον γιο του. Περισσότερες πληροφορίες για τον συγγραφέα και το έργο του υπάρχουν στο site: www.bradmeltzer.com.
Δείτε όλα τα βιβλία του συγγραφέα

Τόπος Έκδοσης:
Αθήνα
Τόμος:
1
Δέσιμο:
Χαρτόδετο
Σελίδες:
480
Διαστάσεις:
18x12
Βάρος:
0.289 κιλά

Αξιολογήσεις

Γράψε μια αξιολόγηση