Διαγωνισμοί Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αυτοματισμός γραφείου με το ελληνικό Microsoft Office XP
(Ενότητα 3. Λογιστικά φύλλα: Ενότητα 4. Επεξεργασία κειμένου: Ενότητα 5. Βάσεις δεδομένων: Ενότητα 6. Παρουσιάσεις: Πιστοποιημένη εκπαιδευτική ύλη ECDL: Syllabus 4.0)

Αυτοματισμός γραφείου με το ελληνικό Microsoft Office XP
Με το βιβλίο αυτό μαθαίνετε εύκολα και απλά:
-Πως να δημιουργείτε ένα έγγραφο με το Word, πως να προσθέτετε τις πρώτες μορφοποιήσεις αλλά και πως να το εμπλουτίζετε με κεφαλίδες, πίνακες, σχέδια, εικόνες κ.α., πως να δημιουργείτε έγγραφα για το διαδίκτυο, φακέλους και ετικέτες για εκτύπωση, πως να εισάγετε σημειώσεις, αναφορές, σχόλια, παραπομπές κ.λπ.
-Τις γενικές αρχές λειτουργίας του Excel, πως να συντάσσετε και να μορφοποιείτε φύλλα εργασίας, τις δυνατότητες εκτύπωσης, τις συνδέσεις και ομαδοποιήσεις φύλλων, πως να δημιουργείτε εντυπωσιακά διαγράμματα από δεδομένα που έχουν καταχωρηθεί σε φύλλα εργασίας.
-Να σχεδιάζετε μια απλή βάση δεδομένων δημιουργώντας από την αρχή πίνακες, φόρμες, ερωτήματα και εκθέσεις, να χρησιμοποιείτε με ευχέρεια τους οδηγούς της Access, να επεμβαίνετε στη σχεδίαση των αντικειμένων της βάσης σας, να εκτελείτε ταξινομήσεις, φιλτραρίσματα, εκτυπώσεις κ.α.
-Να δημιουργείτε βήμα προς βήμα μια παρουσίαση με το PowerPoint, να ενσωματώνετε εικονίδια video και ταινίας, να εφαρμόζετε ιδιαίτερα εντυπωσιακά εφέ κίνησης και ήχου, να εκτυπώνετε τις παρουσιάσεις σας, να δημιουργείτε και να ενσωματώνετε γραφήματα, διαγράμματα, αυτόματα σχήματα κ.λπ.
To Microsoft Office είναι το ολοκληρωμένο πακέτο αυτοματισμού γραφείου, που έχει γίνει de facto standard.
Το βιβλίο αυτό περιγράφει τη χρήση και λειτουργία των κυριότερων συνιστωσών του Office, δηλ. των Word, Excel, Access και PowerPoint. Η δομή και το ύφος του είναι τέτοια, ώστε να το καθιστούν εύκολο στη χρήση, χωρίς να απαιτούνται προηγούμενες γνώσεις.
Απευθύνεται γενικά σε όσους (ες) κάνουν τα πρώτα τους βήματα στην επεξεργασία κειμένου και λογιστικών φύλλων, στη διαχείριση βάσεων δεδομένων και στη δημιουργία παρουσιάσεων.
Ιδιαίτερα προτείνεται σε κάθε υποψήφιο για την πιστοποίηση της 3ης, 4ης, 5ης και 6ης ενότητας του διπλώματος ECDL. Για αυτή την κατηγορία αναγνωστών στο βιβλίο συμπεριλαμβάνονται αρκετές ασκήσεις, που μπορούν να τεθούν ως θέματα στις σχετικές εξετάσεις.

24χ17 εκ., 502 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 005.3 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Προγράμματα)
ISBN: 978-960-8105-68-3
ISBN (10ψήφιο): 960-8105-68-4
Βάρος: 0.86 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
23.44
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

20.86
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.