Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Μεταμοντέρνο μάρκετινγκ: ανα-σκόπηση;
Συγγραφέας:   Ειρήνη Ι. Τηλικίδου


Μεταμοντέρνο μάρκετινγκ: ανα-σκόπηση;
Η παρούσα μονογραφία επιχειρεί να συμβάλει στη συζήτηση σχετικά με τις επιδράσεις των μεταμοντέρνων αντιλήψεων στο γνωστικό πεδίο του μάρκετινγκ, συζήτηση η οποία είχε καθυστερήσει στους περί το μάρκετινγκ ακαδημαϊκούς κύκλους στην Ελλάδα. Υπο το πρίσμα του μεταμοντερνισμού επιχειρείται η "ανα-σκόπηση", η "επανα-θεώρηση" του μάρκετινγκ, με την έννοια της εναλλακτικής οπτικής της θεωρίας και των εφαρμογών του. Παρουσιάζονται έννοιες όπως αυτές της μεταμοντέρνας κατάστασης, των συνθηκών της, του περιεχομένου κατανάλωσης και της στρατηγικής του μάρκετινγκ, το οποίο -επιστήμη ή τέχνη- μοιάζει "μοντέρνο" στη θεωρία και "μεταμοντέρνο" στην πράξη. Παρατίθενται ερωτήματα μάλλον παρά απαντήσεις, αναπτύσσεται προβληματισμός κυρίως παρά υποστήριξη δεδομένων.

24χ17 εκ., 110 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Θέματα Επικοινωνίας και Μάρκετινγκ
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 658.8 (Μάρκετινγκ)
Άλλα πρόσωπα: Γεώργιος Χ. Ζώτος (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN: 978-960-12-1202-9
ISBN (10ψήφιο): 960-12-1202-7
Βάρος: 0.255 κιλά
Εκδότης: University Studio Press
Έτος Κυκλοφορίας: 2003
Γράψε τη δική σου κριτική
12.00
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.68
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Η Ειρήνη Τηλικίδου είναι αναπληρώτρια καθηγήτρια στο τμήμα Μάρκετινγκ της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης. Είναι πτυχιούχος του ιδίου τμήματος όπως και του τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Μακεδονία, είναι κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου του Οικονομικού τμήματος της Σχολής Νομικών και Οικονομικών Επιστημών του Α.Π.Θ. και κάτοχος διδακτορικού διπλώματος από το Πανεπιστήμιο του Sunderland της Μεγάλης Βρετανίας. Τα κύρια ερευνητικά της ενδιαφέροντα αφορούν στο Οικολογικό Μάρκετινγκ αλλά τα τελευταία χρόνια ασχολείται επίσης με τις νέες και εναλλακτικές τάσεις στο μάρκετινγκ.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.