Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διοίκηση διανομών - υπηρεσιών στις ελληνικές επιχειρήσεις
(Μεθοδολογίες, συστή)

Offer
Είναι γεγονός ότι οι επιχειρήσεις-οργανισμοί παροχής υπηρεσιών στην Ελλάδα ακολουθούν μία συνεχώς αναπτυσσόμενη πορεία. Σε μεγάλο ποσοστό αυτών των επιχειρήσεων, η αποτελεσματική διοίκηση των υπηρεσιών που παρέχουν συνδέεται άρρηκτα με τον προγραμματισμό και την οργάνωση των δικτύων διανομής τους. Στόχος του βιβλίου αυτού είναι η αναλυτική παρουσίαση δύο Περιπτώσεων Μελέτης, που αφορούν στην επίλυση προβλημάτων διανομής προϊόντων και δρομολόγησης στόλου οχημάτων δύο μεγάλων ελληνικών επιχειρήσεων. Παράλληλα περιγράφονται λεπτομερώς ευφυείς υπολογιστικές μεθοδολογίες και σύγχρονα συστήματα υποστήριξης αποφάσεων, που υλοποιήθηκαν για την αντιμετώπιση ρεαλιστικών προβλημάτων στο σύνθετο οδικό δίκτυο της ευρύτερης περιοχής της Αθήνας.


Σημείωση: Πρόλογος: Γ. Πραστάκος.

21χ14 εκ., 119 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Ονομασία σειράς: Βέλτιστες Ελληνικές Επιχειρηματικές Πρακτικές
Τόπος έκδοσης: Αθήνα
Ταξινόμιση DDC: 658 (Διοίκηση και οργάνωση )
Άλλα πρόσωπα: Γεώργιος Ι. Δουκίδης (Υπεύθυνος Σειράς)
ISBN: 978-960-08-0334-1
ISBN (10ψήφιο): 960-08-0334-Χ
Βάρος: 0.201 κιλά
Εκδότης: Σιδέρης Ι.
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
15.44
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

10.65
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ιωάννου, Γεώργιος
Ο Γεώργιος Ιωάννου είναι επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. Επίσης διευθύνει το Ερευνητικό Κέντρο για Operations Management and ERP Systems. Διετέλεσε επίκουρος καθηγητής στο τμήμα Industrial and Systems Engineering του Virginia Tech (ΗΠΑ) και διευθυντής του Manufacturing Systems Integration Laboratory στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Οι επιστημονικές του αναζητήσεις επικεντρώνονται στην ανάλυση, στον σχεδιασμό και στη βελτιστοποίηση συστημάτων παραγωγής, επιχειρησιακών διαδικασιών και εφοδιαστικών αλυσίδων, συνδυάζοντας προηγμένες διαδικτυακές - υπολογιστικές τεχνολογίες με μοντέλα και μεθόδους επιχειρησιακής έρευνας. Έχει σπουδάσει στο ΕΜΠ, στο Imperial College (UK - υποτροφία SERG) και στο Institute for Systems Research, (USA- υποτροφία NSF). Έχει σημαντική εμπειρία ως σύμβουλος επιχειρήσεων και εισηγητής εξειδικευμένων σεμιναρίων και διαλέξεων. Είναι συγγραφέας 2 βιβλίων, έχει δημοσιεύσει περισσότερες από 70 επιστημονικές εργασίες, έχει συμμετάσχει στην έκδοση επιστημονικών περιοδικών και ήταν προσκεκλημένος ομιλητής σε διεθνή και εθνικά συνέδρια. Είναι μέλος της Επιτροπής Έρευνας του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και έχει διατελέσει υπεύθυνος Διεπιχειρησιακών εφαρμογών του e-Business Forum (Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας), εκπρόσωπος στη Σύγκλητο του Οικονομικού Πανεπιστημίου και κριτής επιστημονικών προτάσεων στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών των ΗΠΑ. Έχει τιμηθεί με αριστείο διδασκαλίας από το MBA International του ΟΠΑ.

Κυρανούδης, Χρήστος Θ.
Ο Χρήστος Θ. Κυρανούδης είναι επίκουρος καθηγητής στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο. Έχει συγγράψει πάνω από 70 δημοσιεύσεις σε έγκριτα διεθνή επιστημονικά περιοδικά, συλλογικές εκδόσεις και βιβλία. Έχει διατελέσει επιστημονικός υπεύθυνος ή βασικός επιστημονικός ερευνητής σε πάνω από 40 Ευρωπαϊκά και Εθνικά Ερευνητικά Προγράμματα. Οι επιστημονικές περιοχές όπου ειδικεύεται είναι αυτές του Μαθηματικού Προγραμματισμού, της ανάπτυξης αλγορίθμων διακριτής αξιοποίησης και της ανάπτυξης ολοκληρωμένων υπολογιστικών συστημάτων και εφαρμογών.

Ταραντίλης, Χρήστος Δ.
Ο Χρήστος Δ. Ταραντίλης είναι λέκτορας στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών. Η ερευνητική δραστηριότητά του εστιάζεται στην ανάλυση και στον σχεδιασμό υπολογιστικών μεθόδων, που σχετίζονται με το επιστημονικό πεδίο της Διαχείρισης των Λειτουργιών και συγκεκριμένα κυρίως με τα συστήματα Διανομής-Μεταφορών, καθώς και με τα Συστήματα Παραγωγής. Έχει δημοσιεύσει συνολικά άνω των 60 επιστημονικών εργασιών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά, τόμους, βιβλία και συνέδρια. Προσκεκλημένος ομιλητής στα μεγαλύτερα παγκόσμια επιστημονικά συνέδρια επιχειρησιακής έρευνας στο αντικείμενο της Εφοδιαστικής και των Μεταφορών, Πρόεδρος σε διεθνείς και εθνικές επιστημονικές συνεδρίες. Εκδότης ειδικών επιστημονικών τευχών και μέλος εκδοτικών επιτροπών σε διεθνή επιστημονικά περιοδικά και επιστημονικών και οργανωτικών επιτροπών σε διεθνή και εθνικά συνέδρια. Είναι επί σειρά ετών μέλος του Μ. Σ. της Ελληνικής Εταιρείας Επιχειρησιακής Έρευνας (ΕΕΕΕ) και Ειδικός Γραμματέας αυτής από το 2002. Είναι μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της "Κοινωνίας της Πληροφορίας Α.Ε." και Τεχνικός Σύμβουλος θεμάτων Logistics και Μεταφορών στο δημόσιο και στον ιδιωτικό τομέα. Έχει συμμετάσχει, ως βασικός επιστημονικός ερευνητής, σε σειρά από Ευρωπαϊκά και Εθνικά Ερευνητικά προγράμματα.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.