Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός - Java
(Από τη C στη Java)

Αντικειμενοστρεφής προγραμματισμός - Java
Η Java, η γλώσσα που θα σημαδέψει την αρχή της νέας χιλιετίας, υιοθετεί το μεγαλύτερο τμήμα της C και προσθέτει νέες κατασκευές, κύρια για την υποστήριξη της Αντικειμενοστρεφούς μορφής προγραμματισμού.
Το έργο, βασισμένο σε πολυετή εμπειρία από διδασκαλία και ανάπτυξη πραγματικών συστημάτων αποτελείται από δύο τόμους.
Ο Β τόμος: 1) Εισάγει με ένα ξεχωριστό τρόπο, χρησιμοποιώντας όρους της καθημερινής ζωής, τις βασικές έννοιες της τεχνολογίας αντικειμένων (object technology) και τον τρόπο που η Java σαν γλώσσα προστακτικού προγραμματισμού τις υποστηρίζει. 2) Εξοικειώνει τον αναγνώστη με τη διαδικασία ανάπτυξης αντικειμενοστρεφών προγραμμάτων. Ένα σύνολο από εργαστηριακές ασκήσεις, με αναλυτικές οδηγίες και παραδείγματα πηγαίου κώδικα, οδηγούν τον αναγνώστη με ένα πρωτότυπο τρόπο, βήμα-βήμα στην ανάπτυξη της εκάστοτε εφαρμογής.

25χ18 εκ., 480 σελίδες
Δέσιμο: Σκληρό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Αριθμός τόμου: 2 από 2
ISBN Set: 960-8050-78-2
ISBN13 Set: 978-960-8050-78-5
Ταξινόμιση DDC: 005.13 (Ηλεκτρονικοί υπολογιστές - Γλώσσες προγραμματισμού)
ISBN: 978-960-8050-80-8
ISBN (10ψήφιο): 960-8050-80-4
Βάρος: 1.403 κιλά
Εκδότης: Τζιόλα
Έτος Κυκλοφορίας: 2004
Γράψε τη δική σου κριτική
40.95
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

36.86
Προσθήκη στη Wishlist Share it


Πληροφορίες

Ο Κλεάνθης Θραμπουλίδης έχει δουλέψει ως μηχανικός λογισμικού στην ανάπτυξη πραγματικών συστημάτων για 20 περίπου χρόνια. Διδάσκει ανάλυση, σχεδιασμό και υλοποίηση συστημάτων λογισμικού στο τμήμα Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Τεχνολογίας Υπολογιστών του πανεπιστημίου Πατρών. Έδωσε σειρά σεμιναρίων σε στελέχη εταιρειών ανάπτυξης συστημάτων λογισμικού. Την τελευταία δεκαετία χρησιμοποιεί με μεγάλη επιτυχία την τεχνολογία αντικειμένων σε ελληνικά και ευρωπαϊκά ερευνητικά προγράμματα (ESPRIT, ESSI, STRIDE, IST,...). Σχεδίασε την αντικειμενοστρεφή γλώσσα REDOM για την διαχείριση κανονισμών σε προβλήματα χρονοπρογραμματισμού πόρων αεροπορικών εταιρειών.

SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.