Διαγωνισμοί Print on demand Bookstore Κριτικές και Παρουσιάσεις Συγγραφείς Νέα και Εκδηλώσεις Αφιερώματα και άλλα Advanced Search
Διδασκαλία της νέας ελληνικής ως δεύτερης/ ξένης γλώσσας
(Κριτική επισκόπηση εγχειριδίων)

Διδασκαλία της νέας ελληνικής ως δεύτερης/ ξένης γλώσσας
Το Κέντρο Ελληνικής Γλώσσας, στα πλαίσια των διάφορων εκπαιδευτικών και εκδοτικών του δραστηριοτήτων, έχει εκδώσει μία δίτομη κριτική μελέτη ενός ικανού αριθμού εγχειριδίων της ελληνικής ως δεύτερης/ξένης γλώσσας που έχουν κυκλοφορήσει στην Ελλάδα και στο εξωτερικό κατά την τελευταία εικοσαετία. Η πρωτοβουλία αυτή συνέβαλε στη δημιουργία μιας χρήσιμης Τράπεζας πληροφοριών με στοιχεία που αφορούν στο διδακτικό και εποπτικό υλικό στον συγκεκριμένο τομέα καταγράφοντας συγχρόνως και χρονολογικά την εξέλιξη αυτών των προσπαθειών των συγγραφέων.
Η παρούσα έκδοση αποτελεί συνέχεια της πρώτης εκείνης προσπάθειας καταγραφής, εξέτασης και ανάλυσης παρόμοιων εγχειριδίων, καθώς κρίθηκε σωστό να ολοκληρωθεί η μελέτη με την κριτική ανάλυση και όσων εγχειριδίων δεν είχαν ελεγχθεί προηγουμένως, χωρίς φυσικά ο παρών κατάλογος να θεωρηθεί εξαντλητικός αφού συνεχώς εκδίδονται και κυκλοφορούν στη διεθνή αγορά νέα εγχειρίδια. Πολλά από τα εγχειρίδια που παρουσιάζονται στον τόμο αυτό έχουν κυκλοφορήσει κατά τα τελευταία έξι-επτά χρόνια, είναι δηλαδή τα πιο πρόσφατα από όσα κυκλοφορούν στον ελλαδικό χώρο και στο εξωτερικό.


Σημείωση: Γράφουν οι: Βαλιούλη, Μαρία - Κουτσουσίμου-Τσινόγλου, Βασιλική - Σαπιρίδου, Ανδρομάχη - Ψάλτου-Joycey, Αγγελική.

24χ17 εκ., 171 σελίδες
Δέσιμο: Μαλακό εξώφυλλο
Τόπος έκδοσης: Θεσσαλονίκη
Ταξινόμιση DDC: 480.07 (Ελληνική γλώσσα, Νέα - Σπουδή και διδασκαλία)
Άλλα πρόσωπα: Αγγελική Ψάλτου - Joycey (Επιμελητής)
ISBN: 978-960-7779-29-8
ISBN (10ψήφιο): 960-7779-29-0
Βάρος: 0.369 κιλά
Έτος Κυκλοφορίας: 2001
Γράψε τη δική σου κριτική
3.06
  • Twitter
  • Delicious
  • Designfloat
  • Digg
  • StumbleUpon

2.72
Προσθήκη στη Wishlist Share it
SSL Certificate
SSL Certificate

MasterCard Visa
Acceptance Mark Diners
* Powered by Pramnos Hosting LTD., designed by typorg.com.